Tigaia Tefal Simply Clean

Tigaia Tefal Simply Clean din aluminiu ușoară, cu încălzire rapidă, vă va ajuta să uitați de problema lipirii alimentelor în timpul prăjirii. Acest lucru este posibil datorită unui strat protector durabil, ecologic, întărit cu particule de titan. Alte avantaje ale tigăilor din această serie, care le-au permis să se ridice în topul evaluărilor consumatorilor, sunt ușurința în utilizare, designul ergonomic, aspectul atractiv și prețul accesibil. Caracteristici și caracteristici: O tigaie cu înveliș antiaderent, rezistent la abraziune, nu este doar o economie de timp la îngrijirea vaselor: pentru a spăla produsul, așteptați ca metalul să se răcească și clătiți sub jet de apă. Aceasta este o alegere bună pentru oricine îi pasă de sănătate: puteți prăji carnea, peștele, legumele, ouăle și alte produse cu puțin sau fără ulei. Nu trebuie să experimentați și să ghiciți când se va încălzi tigaia Tefal: acest lucru va fi solicitat de indicatorul proprietar Thermo Spot. Pentru siguranța și confortul utilizatorilor, mânerul produsului este realizat dintr-un material care nu se încălzește, rezistent la căldură. Cum să cumpere? Puteți vedea întreaga gamă de vase de gătit TEFAL și alege produsul potrivit și poate fi o tigaie de 28 cm sau alt diametru, în magazinele obișnuite și online ale partenerilor noștri, care sunt listate pe site. De ce vă recomandăm să comandați produse de bucătărie aici? Pentru că produsele originale Tefal, susținute de garanții, se vând doar prin punctele de vânzare ale distribuitorilor noștri. Cum să cumpere? Puteți vedea întreaga gamă de vase de gătit TEFAL și alege produsul potrivit și poate fi o tigaie de 28 cm sau alt diametru, în magazinele obișnuite și online ale partenerilor noștri, care sunt listate pe site. De ce vă recomandăm să comandați produse de bucătărie aici? Pentru că produsele originale Tefal, susținute de garanții, se vând doar prin punctele de vânzare ale distribuitorilor noștri. Cum să cumpere? Puteți vedea întreaga gamă de vase de gătit TEFAL și alege produsul potrivit și poate fi o tigaie de 28 cm sau alt diametru, în magazinele obișnuite și online ale partenerilor noștri, care sunt listate pe site. De ce vă recomandăm să comandați produse de bucătărie aici? Pentru că produsele originale Tefal, susținute de garanții, se vând doar prin punctele de vânzare ale distribuitorilor noștri. 

Acoperire antiaderent din titan

Acoperirea antiaderență de înaltă calitate este foarte durabilă și rezistentă datorită structurii sale ultra-puternice și a învelișului protector din titan.

Acoperire antiaderență 100% sigură

0% PFOA 0% plumb 0% cadmiu.
Controale mai stricte decat cele cerute de legislatia actuala pentru produsele in contact cu alimentele. Fără plumb și cadmiu (fără Pb și Cd) înseamnă că nu se adaugă în mod deliberat Pb și Cd pe acoperire. Fără migrare la 0,005 mg/kg.

THERMO-FUSION™

Cu un disc de inducție extrem de mare și o bază densă, Thermo-Fusion™+ garantează o încălzire rapidă și o distribuție uniformă a căldurii în toată tigaia pentru mâncăruri gătite uniform.

THERMO-SIGNAL™

Tehnologia THERMO-SIGNAL™ indică temperatura ideală pentru a începe gătitul și garantează textura, culoarea și gustul perfecte pentru mâncăruri delicioase și aromate în fiecare zi.

Acoperire antiaderență la exterior și la interior.

Conceput pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră zilnice de gătit. Descoperiți vase de gătit cu un strat antiaderent extrem de eficient în interior și în exterior pentru o curățare ușoară și o gătit convenabil.

Fabricat în Franța

Tigaile sunt proiectate si fabricate in Franta, tinand cont de multi ani de experienta a celor mai buni mesteri.

Tefal este 
producătorul nr. 1 de veselă din lume

Tefal прилагает все усилия для обеспечения идеальных результатов приготовления каждый раз, когда вы заходите на кухню - а это еще одна причина выбрать Tefal! * Источник: данные Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018.