Tigaia cu inducție Tefal Start'Cook 

Start'Cook elimină stresul și efortul din gătit cu caracteristici și materiale care vă ajută să pregătiți micul dejun, prânzul și cina ca niciodată. Dispunând de un strat de titan antiaderent extrem de eficient și durabil, această tigaie este extrem de durabilă și ușor de curățat, fără a mai vorbi confortabil și ușor de utilizat. Mâncăruri apetisante fără efort, pentru o prăjire perfectă fără adaos de ulei. Tehnologia Thermo-Signal™ indică temperatura de pornire ideală de fiecare dată pentru prăjituri și arome de neegalat în fiecare zi. Descoperiți o gamă de funcții avansate special concepute pentru a vă face experiența de gătit și mai ușoară și mai plăcută în fiecare zi. Tefal Start'Cook:

Acoperire antiaderent din titan

Acoperirea antiaderență de înaltă calitate este foarte durabilă și rezistentă datorită structurii sale ultra-puternice și a învelișului protector din titan.

Acoperire antiaderență 100% sigură

0% PFOA 0% plumb 0% cadmiu.
Controale mai stricte decat cele cerute de legislatia actuala pentru produsele in contact cu alimentele. Fără plumb și cadmiu (fără Pb și Cd) înseamnă că nu se adaugă în mod deliberat Pb și Cd pe acoperire. Fără migrare la 0,005 mg/kg.

THERMO-FUSION™

Cu un disc de inducție extrem de mare și o bază densă, Thermo-Fusion™+ garantează o încălzire rapidă și o distribuție uniformă a căldurii în toată tigaia pentru mâncăruri gătite uniform.

THERMO-SIGNAL™

Tehnologia THERMO-SIGNAL™ indică temperatura ideală pentru a începe gătitul și garantează textura, culoarea și gustul perfecte pentru mâncăruri delicioase și aromate în fiecare zi.

Acoperire antiaderență la exterior și la interior.

Conceput pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră zilnice de gătit. Descoperiți vase de gătit cu un strat antiaderent extrem de eficient în interior și în exterior pentru o curățare ușoară și o gătit convenabil.

Fabricat în Franța

Tigaile sunt proiectate si fabricate in Franta, tinand cont de multi ani de experienta a celor mai buni mesteri.

Tefal este 
producătorul nr. 1 de veselă din lume

Tefal прилагает все усилия для обеспечения идеальных результатов приготовления каждый раз, когда вы заходите на кухню - а это еще одна причина выбрать Tefal! * Источник: данные Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018.