Router ASUS RT-AX92U

Routerul de jocuri tri-bandă ASUS RT-AX92U acceptă cele mai recente Wi-Fi 6 (802.11ax) și standardele wireless anterioare (802.11ac și 802.11n) pentru a conecta dispozitive avansate și vechi. Routerul mărește vitezele de transfer de date la niveluri maxime, oferind performanțe incredibile pentru toate dispozitivele din rețea.

Foto 2 ASUS RT-AX92U

Viteză WiFi incredibilă

ASUS RT-AX92U cu canale de comunicație largi și modulație în cuadratura 1024-QAM oferă o rată mare de transfer de date, ajungând la 6100 Mbps. Routerul este de 2,7 ori mai rapid decât un model 802.11ac cu aceeași configurație.

Foto 2 ASUS RT-AX92U

Suprafață de acoperire crescută

Tehnologia AiMesh mărește considerabil acoperirea rețelei, astfel încât să vă puteți bucura de Wi-Fi de mare viteză oriunde în casa dvs. ASUS RT-AX92U acceptă conectarea altor routere pentru a crea o rețea Mesh și a extinde aria de acoperire. În cadrul rețelei AiMesh, comutarea între noduri are loc automat.

Foto 4 ASUS RT-AX92U
Foto 5 ASUS RT-AX92U

Protecția rețelei

Sistemul de securitate a informațiilor AiProtection Pro protejează în mod fiabil toate dispozitivele din rețea împotriva intruziunilor neautorizate, blochează dispozitivele infectate și restricționează accesul la site-uri rău intenționate. Sistemul este furnizat gratuit pe toată perioada de funcționare a dispozitivului.

Control parental

Datorită interfeței intuitive a aplicației, puteți personaliza ASUS RT-AX92U în funcție de profil. Limitați accesul copiilor la resurse nedorite, stabiliți limite de timp pentru utilizarea Internetului pentru utilizatorii individuali, analizați intensitatea utilizării rețelei în diferite momente ale zilei. Aveți acces la o gamă completă de setări care vă vor permite să organizați funcționarea eficientă a rețelei dvs. de domiciliu.

Foto 6 ASUS RT-AX92U

Distribuție inteligentă a traficului

Tehnologia Gamers Private Network optimizează calea de transfer de date și reduce decalajul în timpul jocului. Caracteristica dedicată Adaptive QoS detectează automat traficul de joc și îl prioritizează pentru a vă oferi avantaj în orice luptă de joc.

Foto 7 ASUS RT-AX92U