Viteză incredibilă. Chiar mai multe conexiuni

ASUS RT-AX55 AX1800 este un router wireless Wi-Fi 6 (802.11ax) care oferă un semnal stabil în orice parte a casei. ASUS reduce consumul de energie al dispozitivelor conectate și vă permite să conectați un număr mare de dispozitive la o rețea Wi-Fi în același timp, fără a pierde viteza de transfer de date. Compatibilitatea cu tehnologia ASUS AiMesh vă permite să creați o rețea mesh pentru a acoperi o zonă mare. Tehnologia NitroQAM mărește rata generală de transfer de date în rețea.

Viteza maxima

ASUS RT-AX55 AX1800 este un router wireless cu bandă duală cu configurație de antenă 2x2. Canalele largi (80 MHz) și modulația în cuadratură 1024-QAM oferă o creștere a vitezei de până la 1,5 ori comparativ cu modelele standard 802.11ac cu o configurație similară a antenei. Routerul oferă o rată totală de transfer de date în rețea de 1800 Mbps: până la 547 Mbps în banda de 2,4 GHz și până la 1201 Mbps în banda de 5 GHz.

Foto 2 ASUS RT-AX55 AX1800
Foto 3 ASUS RT-AX55 AX1800

Împărțirea în subcanale

ASUS RT-AX55 AX1800 este ideal pentru utilizarea în rețelele de acasă cu trafic intens. Tehnologiile inovatoare OFDMA și MU-MIMO incluse în standardul Wi-Fi 6 împart fiecare canal în sub-canale mai mici, ceea ce asigură transmiterea simultană de mare viteză a unui semnal de la un număr mare de dispozitive client. Rețeaua dvs. de acasă este utilizată mai eficient și are o lățime de bandă crescută.

Protecție fiabilă a rețelei de acasă

Tehnologia AiProtection Classic protejează toate dispozitivele din rețea de atacurile online și amenințările online. Sistemul blochează automat dispozitivele infectate și restricționează accesul la site-uri potențial periculoase. Funcția de control parental vă permite să restricționați accesul la anumite site-uri pentru dispozitivele selectate și să monitorizați activitatea și timpul petrecut de copiii dumneavoastră în rețea.

Foto 4 ASUS RT-AX55 AX1800

Semnal stabil în toată casa

Tehnologia AiMesh vă permite să combinați mai multe routere într-o singură rețea pentru a crește acoperirea și pentru a oferi un semnal stabil în fiecare colț al casei, apartamentului sau biroului dvs. În cadrul rețelei AiMesh, utilizatorul va avea acces centralizat la setările tuturor routerelor și poate crea o rețea Wi-Fi cu unul sau mai multe nume (SSID).

Foto 5 ASUS RT-AX55 AX1800