RECUNOAȘTE AUTOMATĂ DE BUZUUNAR

Poziționarea instantanee a vaselor

În 10 secunde de la pornire, plita detectează automat locul în care este amplasată vasul de gătit și pornește arzătorul necesar, fie singur, fie împreună cu un alt arzător, în funcție de dimensiunea vaselor. Funcția poate fi, de asemenea, activată manual în orice moment în timpul procesului de gătit.

BridgeZone: combinarea zonelor de gătit

Soluție ușoară pentru ghivece mari

Plita cu inducție cu două arzătoare combinabile simplifică gătitul în oale mari. Două arzătoare convenționale sunt combinate într-o zonă mare de încălzire cu o singură atingere a senzorului. Ideal pentru prepararea unui fel principal si a unei garnituri in acelasi timp.

Fuziune perfectă

Stil și grație

Instalarea la suprafață înseamnă o tranziție lină între plită și blat. Arată elegant și modern și este foarte ușor de curățat.



PowerBoost: putere maximă de încălzire

Gătit într-un ritm rapid

Funcția PowerBoost mărește alimentarea cu energie a arzătorului, reducând semnificativ timpul de încălzire.




SoftMelt: Se topește

Unu, doi, ciocolată!

Funcția SoftMelt topește lent ciocolata și untul la o temperatură constantă de 42°C, împiedicând arderea alimentelor. Funcția poate fi folosită pentru a dezgheța alimente.



42°

StayWarm: încălzire

Păstrează gustul preparatului pentru oaspeții întârziați

Funcția StayWarm menține temperatura preparatelor gătite la un nivel optim de 70°C. Mâncărurile pregătite cu dragoste își vor păstra aroma și temperatura dacă trebuie servite mai târziu.



70°

Temporizator

Totul este sub control

Cronometrul de numărătoare inversă poate fi setat până la 99 de minute. Dacă știți din experiență timpul optim de gătire pentru un anumit fel de mâncare, porniți temporizatorul și plita se va opri automat după expirarea timpului setat. Un semnal sonor vă va anunța că vasul este gata.

🕒