LIGHTSPEED WIRELESS PENTRU TOȚI

G305 este un mouse de joc wireless LIGHTSPEED conceput pentru performanțe serioase, cu inovații tehnologice de ultimă oră la un preț accesibil. Acum, într-o varietate de culori vibrante.

HERO SENSOR

MAX 12,000 DPI

6 BUTTONS

FULLY PROGRAMMABLE

1 ms

REPORT RATE

HERO SENSOR

HERO este un nou senzor optic revoluționar proiectat de Logitech G pentru a oferi performanțe de top și de până la 10 ori eficiența energetică (comparativ cu generația anterioară). Senzorul HERO oferă performanțe extrem de precise și consistente, cu netezire, filtrare sau accelerare zero de la 200 la 12.000 DPI. G305 poate salva până la 5 profile cu până la 5 niveluri DPI fiecare pe memoria de la bord.

THE MAGIC QUADRANT

HERO este o adevărată inovație inovatoare în tehnologia senzorilor, oferind performanțe și eficiență revoluționare. Este primul de acest gen care permite o nouă generație de șoareci de jocuri wireless de înaltă performanță și de lungă durată.

10X EFICIENȚĂ

HERO utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a regla continuu procesarea cadrelor pe baza vitezei mouse-ului. Acest lucru permite performanțe exigente, plus un consum de energie gestionat constant și minimizat. Aceasta echivalează cu o durată de viață a bateriei de 250 de ore pe o singură baterie AA.

EROUL ÎN ACȚIUNE

HERO oferă precizie la viteze de peste 400 IPS pe toată gama DPI - de la 200 la 12.000 - cu netezire, accelerare sau filtrare zero. Senzorul HERO oferă jucătorilor o reacție, o precizie și o eficiență energetică de neegalat.

LIGHTSPEED WIRELESS

Prin inginerie și proiectare end-to-end, Logitech G a dezvoltat o soluție wireless robustă pentru a rezolva problemele fundamentale de latență, stabilitate și conectivitate. Rezultatul final este LIGHTSPEED, o soluție wireless de calitate, care realizează performanțe asemănătoare firelor.

1 ms WIRELESS REALIZAT

Inginerii Logitech G au lucrat printr-o optimizare completă a tehnologiei de la senzor la firmware, circuit la designul antenei. Echipa noastră experimentată a testat și rafinat fiecare componentă, concentrându-se pe cea mai lentă legătură, până când nimic nu a fost lent.

DURATĂ DE VIAȚĂ A BATERIEI ULTRA-LUNGĂ

Senzorul HERO și wireless LIGHTSPEED oferă o eficiență extremă pentru a vă permite să jucați luni de zile. Oferă până la 250 de ore de funcționare cu o singură baterie AA. Poate fi ajustat pentru a rezista până la 9 luni de utilizare tipică în modul Endurance, care poate fi selectat prin Logitech G HUB. Logitech G HUB, precum și indicatorul luminos de pe G305, vă vor anunța când rămâne 15% din baterie.

ULTRA-UȘOR

La Logitech G, un mouse wireless pentru jocuri nu trebuie să fie greu. G305 este foarte ușor, cu doar 99 de grame, posibil datorită designului mecanic ușor și a utilizării ultra-eficiente a bateriei.

6 BUTOANE PROGRAMABILE

Comutatoarele primare G305, atât stânga, cât și dreapta, sunt evaluate pentru 10 milioane de clicuri. G305 are, de asemenea, clic central, buton DPI și două butoane laterale care pot fi programate după preferințele dvs. folosind Logitech G HUB.

TENSIONAREA MECANICĂ A BUTONULUI

Tensiunea mecanică a butonului cu butoane separate îmbunătățește consistența butoanelor primare stânga și dreapta ale mouse-ului și ajută la reducerea forței necesare pentru a face clic. Acest lucru are ca rezultat o performanță clară și fiabilă a butoanelor de care vă puteți baza chiar și în cele mai intense sesiuni de jocuri.

JOACĂ ORIUNDE

Designul durabil și ușor, cu o amprentă mică și stocarea încorporată a receptorului nano USB fac din G305 un partener de călătorie excelent.

JOACĂ ÎN STILUL TĂU

Alegeți dintr-o varietate de echipamente colorate pentru a se potrivi stilului dvs. de joc

PLAY ALL OUT

Băgați-i morți cu performanța fără fir LIGHTSPEED rapidă și senzorul HERO extrem de precis. Acest mouse are un stil K / DA și este gata de performanță - la fel ca Kai'Sa.