Redmi 9A

Smartphone-ul bugetar este conceput pentru a efectua lucrări de bază, sarcini multimedia și pentru a naviga pe Internet. Producătorul a echipat smartphone-ul cu chipset-ul MediaTek Helio G25, astfel că modelul Redmi 9A poate fi considerat în siguranță pentru iubitorii de viață activă online.

Redmi 9A concurează cu smartphone-uri mai scumpe datorită caracteristicilor sale tehnice bune, bateriei mari și modurilor AI pentru a face fotografii.

Design

Redmi 9A face plăcere cu designul său laconic și luminos. Panoul din spate este oarecum texturat, astfel încât smartphone-ul nu alunecă în mână și nu există amprente pe corp. Colțurile bine rotunjite și marginile netede arată frumos. Smartphone-ul are o grosime de 9 mm și cântărește confortabil doar 194 de grame în palma mâinii și este ușor de utilizat cu o singură mână. Telefonul robust din plastic vine în trei nuanțe: albastru deschis, verde păun și gri granit.

Display

Ecranul de 6,53 inci vă va încânta cu un raport cinematografic de 20: 9. Afișajul este încadrat de o ramă subțire, minimalistă, iar o crestătură în formă de picătură în miniatură pentru camera frontală este situată în partea de sus. Imaginea de calitate HD + cu detalii excelente și reproducerea culorilor vă va oferi și mai multă plăcere la vizualizarea fotografiilor, videoclipurilor și filmelor. Puteți petrece și mai mult timp urmărind videoclipuri, citind, navigând pe internet sau jucându-vă jocul preferat. Filtrul de lumină albastră vă protejează ochii de oboseală și disconfort.

Procesor puternic

Procesorul MediaTek Helio G25 cu 8 nuclee cu nucleu Cortex-A53, nucleul grafic PowerVR GE8320 și frecvența de 2,0 GHz va oferi performanțe excelente. Folosiți orice aplicații de care aveți nevoie, lucrați cu documente, procesați fotografii și videoclipuri, instalați jocuri și bucurați-vă de buna funcționare a smartphone-ului dvs. Smartphone-ul a primit o tehnologie specială HyperEngine, care face jocul neted și menține calitatea excelentă a efectelor vizuale.

Baterie de mare capacitate

Smartphone-ul a primit o baterie de 5000 mAh cu o optimizare de consum exclusiv de energie. Datorită utilizării raționale a energiei, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului în acest moment, cu siguranță nu veți întâlni problema unui smartphone descărcat la jumătatea zilei. O încărcare completă a smartphone-ului este suficientă pentru 19 ore de vizionare video sau 14 ore de redare. Producătorul și-a mulțumit fanii cu o durată de viață crescută cu 25%. Aceasta înseamnă că, chiar și după 2,5 ani de utilizare a telefonului, bateria nu se va deteriora.

Calitate excelentă a fotografiei

Cu o cameră principală de 13MP, fiecare ședință foto va fi un succes. Datorită tehnologiei AI beautify 5.0, toate fotografiile vor fi luminoase și saturate. Cu siguranță vă va plăcea reproducerea superbă a culorilor și nivelul ridicat de detalii. Xiaomi știe cum să facă videoclipurile dvs. chiar mai luminoase și mai interesante. Cu opțiunea Caleidoscop, fiecare videoclip pe care îl faceți este unic.

Selfie-uri de înaltă calitate

Xiaomi s-a asigurat că fiecare selfie pe care îl faceți este luminos și colorat. Camera frontală de 5MP cu tehnologia AI Beautify aduce calitate profesională fiecărei fotografii. Opțiunea la îndemână Palm Shutter, concepută special pentru fotografii de grup, vă ajută să vă controlați camera cu o simplă mișcare a palmei.

Face Unlock

Toate datele vor fi protejate de încredere datorită tehnologiei avansate AI Face Unlock. Senzorii inovatori vă recunosc instantaneu trăsăturile faciale, chiar dacă decideți să experimentați machiajul sau părul.