Samsung Galaxy Buds Live

Trăiește în ritmul muzicii tale preferate

Samsung Galaxy Buds Live combină designul fantastic cu sunetul premium. Tehnologia profesională de la AKG îți va umple viața cu sunete clare și strălucitoare și senzația de a fi la un concert live de fiecare dată când asculți hiturile tale preferate. Cu căștile Samsung, aveți garantat o bună dispoziție toată ziua și chiar mai mult.

Fotografie 1 Samsung Galaxy Buds Live
Fotografie 2 Samsung Galaxy Buds Live

Design viu pentru impresii vii

Designul actualizat al Galaxy scoate în evidență estetica unică și funcționalitatea ridicată a lui Buds Live. Căștile au o potrivire perfectă, arată natural și îngrijit la urechea de orice formă. Husa super-compactă pentru căști se potrivește cu ușurință în buzunarul unui sacou sau al blugilor.

Stilul tău unic

Alege culoarea Galaxy Buds Live care îți completează cel mai bine aspectul și îndeplinește pe deplin criteriile tale personale de eleganță și stil.

Foto 3 Samsung Galaxy Buds Live

Integrare deplină

Cu Galaxy Buds Live, puteți asculta muzică toată ziua fără să vă simțiți inconfortabil. Forma unică și greutatea redusă asigură o potrivire confortabilă și sigură. Indiferent dacă ieși la o plimbare sau o alergare, Buds Live este bucuros să-ți țină companie.

Fotografie 4 Samsung Galaxy Buds Live

Tehnologii adaptive

Galaxy Buds Live cu tehnologie activă de anulare a zgomotului va crea condiții confortabile pentru comunicare chiar și pe o stradă zgomotoasă a orașului. După analizarea nivelului de zgomot ambiental, căștile opresc automat până la 97% din sunetele străine din gama de frecvență joasă. În același timp, nu veți rata evenimentele cu adevărat importante: zgomotul unei mașini care se apropie sau anunțul opririi în transportul public.

Foto 5 Samsung Galaxy Buds Live

Sunet clar și puternic

Sunetul caracteristic de la AKG vă va duce în lumea ritmului și a muzicii. Cu Galaxy Buds Live, poți să auzi și să apreciezi melodiile tale preferate într-un mod nou.

Foto 6 Samsung Galaxy Buds Live
Foto 7 Samsung Galaxy Buds Live

Transmiterea vocală precisă

Galaxy Buds Live integrează trei microfoane și un senzor de conducere osoasă (VPU: Voice Pickup Unit) care fac o treabă grozavă de a capta vocea clară și clară în timpul apelurilor telefonice. Senzorul inovator VPU monitorizează mișcările maxilarului și transformă vibrațiile osoase într-un semnal vocal pe care interlocutorul tău îl aude fără distorsiuni.

Întreaga zi este plină de muzică

Căștile oferă până la 6 ore de redare continuă a muzicii cu o singură încărcare. Cu resursele carcasei de încărcare, intervalul de timp crește la 21 de ore. Acuzația s-a încheiat la mijlocul cântecului? Doar 5 minute în cutia de încărcare, iar Galaxy Buds Live vă va permite să ascultați muzică încă o oră. Pune o husă de încărcare pe smartphone-ul tău Samsung Galaxy pentru a oferi căștilor tale putere suplimentară atunci când ai nevoie.

Foto 8 Samsung Galaxy Buds Live