Marshall
MINOR ll BLUETOOTH


Noile căști bluetooth Minor ll
ale lui Marshall s- au întors cu dvs. și sunt mai bune ca niciodată.


SUPORT BLUETOOTH 5.0 aptX

Conectați-vă fără fir cu căști Bluetooth Minor II cu tehnologie Bluetooth aptX. Bluetooth aptX nu numai că redă muzică la o rată de biți mai mare, dar minimizează și problemele de sincronizare, permițându-vă să vizionați filme cu sincronizare perfectă a imaginilor. Bluetooth Minor II oferă libertate și confort la mișcare la 10 metri de sursa de redare.


12 ORE DE SUNET FĂRĂ CABLU

Bluetooth Minor II oferă 12 ore de sunet stabil la o singură încărcare. Nu există sursă de alimentare și vă grăbiți? Funcția de încărcare rapidă înseamnă că 20 de minute de încărcare vă oferă 2 ore de sunet. Două ore de încărcare vă vor asigura că bateria este complet încărcată.


SISTEM EAR-FIT

Căștile Bluetooth Minor II sunt concepute cu o formă specială, ergonomică, concepută pentru a se potrivi confortabil și confortabil la urechi toată ziua. Acest design inovator se numește sistemul de potrivire a urechii, care, pe lângă o formă unică, folosește o buclă reglabilă pentru o potrivire mai optimă.


CONFIGURAREA DRIVERE INDIVIDUAL

Căștile Bluetooth Minor II sunt echipate cu drivere de 14,2 mm capabile să redea înalte bogate, medii spațioase și bas clar, echilibrat - sunând ca scaunele VIP ale celor mai bune concerte. Designul picăturilor oferă o izolare perfectă a zgomotului, permițându-vă totuși să auziți ce se întâmplă în jurul vostru.

BUTON DE CONTROL MULTI-FUNCȚIONAL

Cu butonul de control multifuncțional, puteți reda, întrerupe, comuta și regla volumul de pe dispozitiv și puteți porni și opri căștile. În plus, este inclus un control telefonic, astfel încât să puteți răspunde, respinge sau termina apelurile cu câteva mișcări simple.


FUNCȚIA DE PAUZĂ MAGNETICĂ

Cu funcția de pauză magnetică, vă puteți întrerupe muzica foarte repede. Scoateți căștile de pe urechi și conectați magneții. Când sunt conectate căștile Minor II, Bluetooth intră în modul de economisire a energiei și se oprește după șase ore de inactivitate.




FUNCȚIONALITATE TELEFONICĂ

Compatibile convenabil cu telefonul dvs., căștile Bluetooth Minor II sunt dispozitivul perfect pentru mai multe sarcini. Răspundeți la apeluri, respingeți sau terminați apelurile fără fir cu butonul de control. Cu microfonul încorporat, puteți purta o conversație sau puteți înregistra o voce pe dispozitivul dvs.


PROIECTARE COMPACTĂ ȘI FIABILĂ

Bluetooth Minor II sunt căști fără fir gata să lucreze cu dvs. Învelișul texturat oferă durabilitate și confort tactil, iar dimensiunea compactă vă permite să le luați cu dvs. în orice călătorie. Detaliile din cupru, sigla legendară și fonturile garantează inconfundabilul stil clasic Marshall.