EQ SCHIMBĂ SONOR


Modul EQ oferă un sunet excelent într-un pachet mic. Combinat cu un sunet excelent, un cablu rezistent la încurcături și un stil unic care întruchipează moștenirea Marshall.


MOD DE EGALIZARE


Modul EQ oferă sunet imens într-un pachet mic. Driverele personalizate oferă sunet de înaltă calitate, cu distorsiuni minime și un design unic în ureche, oferind în același timp o potrivire confortabilă. Modul egalizator vine cu un comutator egalizator pe telecomandă pentru a vă personaliza și mai mult sunetul.


INTERRUPTOR MOD DE EGALIZARE


Nu există doi oameni la fel, deci există două setări diferite de EQ în Mode EQ. Utilizați prima setare EQ pentru sunete calde, puternice la bas. Folosiți EQ II dacă doriți ca muzica dvs. să fie mai strălucitoare, cu accent pe medii și înalte.


SUNET MARE, DESIGN COMPACT


Designul compact al modului EQ și ieșirea audio maximă le pot face cele mai bune căști de pe planetă. Driverele personalizate au fost încorporate în minuscul cadru Mode EQ pentru a crea un sunet bine echilibrat, cu medii clare, înalte prelungite și bas profund.


MICROFON ȘI TELECOMANDĂ

Utilizarea Mode EQ pentru a primi apeluri telefonice și pentru a controla muzica este ușoară. Faceți clic o dată pentru a răspunde la apelurile primite sau pentru a închide și pentru a reda sau a întrerupe muzica. Faceți dublu clic pentru a avansa rapid muzica, faceți clic de trei ori pentru a reveni.

POTRIVIRE PERFECTĂ

Urechile vin în toate formele și dimensiunile, motiv pentru care Mode EQ vine cu patru dimensiuni diferite de cârlige, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă.

CONEXIUNE FIABILĂ

Designul conectorului E-Mode în formă de L oferă o conexiune mai fiabilă la dispozitiv. Mufa este compatibilă cu orice player de muzică cu mufă de 3,5 mm.

NU ESTE CONFUNDAT

Suge pentru a vă desface cablul căștilor, motiv pentru care Mode EQ vine cu un strat de cauciuc rezistent la încurcări.