Putere 1500 W

Sistemul de difuzoare Samsung MX-T70/RU va ajuta la realizarea oricăror idei privind coloana sonoră a petrecerii. Surprinde-ți oaspeții cu un sunet uimitor de 1500 W. Designul Samsung Sound Tower este capabil să producă un volum incredibil și, datorită structurii carcasei, nu vor exista sunete și zgomote - toate vibrațiile sunt absorbite de pereții difuzorului. Funcționalitatea maximă și capacitatea de a conecta dispozitive wireless vor face vacanța de neuitat.

Foto 1 Samsung MX-T70/RU

Audio bidirecțional

Punctul culminant al Samsung MX-T70/RU este bidirectionalitatea. Undele sonore se propagă în ambele direcții de la echipament, creând astfel condiții pentru o ascultare confortabilă, indiferent unde vă aflați în cameră. Întregul spațiu este plin de sunet cool și te cufundi în atmosfera unui club de noapte fără a părăsi propria casă.

Foto 2 Samsung MX-T70/RU

Bas profund

Pentru un sunet armonios, este extrem de important să echilibrați frecvențele joase, care fac compoziția bogată și strălucitoare. Pentru a face acest lucru, designul oferă un subwoofer de 10 inchi, care este responsabil pentru gama de frecvență joasă. Călătoria sporită a conului vă va permite nu numai să auzi, ci și să simți cu adevărat basul în toată splendoarea lui.

Foto 3 Samsung MX-T70/RU
Foto 4 Samsung MX-T70/RU

Iluminare LED elegantă

Luminează petrecerea - în toate variantele ei. Iluminarea LED încorporată poate fi setată pe diferite moduri de iluminare (Petrecere, Ambient, Dans, Thunder Bolt, Star). Parametrii sunt configurați folosind software-ul de pe smartphone. Efectele de lumină în ritmul acompaniamentului muzical vor face dansul de neuitat.

Modul Karaoke

Pentru cei cărora le place să cânte, difuzorul Samsung MX-T70/RU va fi cea mai bună achiziție. are un mod karaoke. Arată-le prietenilor tăi abilitățile vocale sau cântă împreună. Acompaniamentul sonor nu se suprapune cu vocea cântăreței, toate notele sunt clar audibile și frumos prezentate. Conectând microfoane, veți cuceri în această seară!

Foto 5 Samsung MX-T70/RU

Difuzoare de rețea

Creatorii tehnologiei au oferit două formate pentru conectarea altor dispozitive - cu fir și fără fir. În acest ultim caz, se folosește interfața Bluetooth. Pe lângă conectarea altor dispozitive acustice, puteți conecta și mai multe smartphone-uri împreună pentru a vă partaja muzica.

Foto 6 Samsung MX-T70/RU