Sunet JBL Signature


De dimensiuni mici, dar puternice, căștile JBL LIVE 300TWS oferă sunetul pe care l-ați așteptat de la JBL.


Ambient Aware și TalkThru Technologies

Preia controlul asupra lumii din jurul tău. Treceți instantaneu de la scufundarea absolută la muzică pentru a vă concentra pe lumea din jur cu Ambient Aware. Discutați cu prietenii fără a vă scoate căștile cu TalkThru. Doar glisați căștile pentru a activa funcția.


20 de ore de redare: muzică care nu se oprește niciodată

Nu vei rămâne fără muzica ta. Căștile JBL LIVE 300TWS vă oferă 6 ore de redare la o singură încărcare. Introduceți-le în carcasă pentru încă 14 ore de ascultare. La fiecare 10 minute de încărcare extinde durata de funcționare cu o oră.


Fii cu adevărat liber de fire


Căștile sunt complet fără fir, așa că nito nu vă va lega și nu vă va ține


Apelare stereo hands-free


Pentru a primi un apel în timp ce ascultați muzică, nu este necesar să o întrerupeți. Comutați înainte și înapoi cu butoanele căștilor, efectuând și primind apeluri stereo în modul Mâini libere și cu o calitate impecabilă a sunetului.


Acces instant la asistenții vocali

Asistenții vocali oferă acces convenabil la funcțiile Asistentului Google și Amazon Alexa, care vă vor suna chiar în urechi, făcându-vă chiar mai ușor să obțineți ceea ce aveți nevoie. Selectați asistentul vocal prin intermediul aplicației Mu Headphones și gata.

Doar glisați căștile pentru a activa funcția


Conceput pentru a fi purtat toată ziua

Nu veți dori să scoateți aceste căști din urechi - și datorită designului confortabil și ergonomic, pur și simplu nu le veți simți. Căștile intraauriculare sunt concepute pentru cei care trebuie să-și păstreze căștile aprinse toată ziua.


Carcasă de încărcare elegantă și convenabilă

Carcasa de încărcare a modelului se distinge prin același design atent ca și căștile pe care le protejează - cu forma sa carcasa repetă o pietricică de râu, materialul său moale este plăcut la atingere, iar capacul rotunjit se deschide ușor, oferind acces la Căști.


Protecția împotriva umezelii

Ascultați melodiile preferate chiar și atunci când vremea este rea.