JBL Pure Bass



Căștile intraauriculare JBL TUNE 220TWS sunt cu mult înaintea omologilor lor, oferind o calitate remarcabilă a sunetului. Cu o diafragmă JBL Pure Bass de 12,5 mm, acestea redă perfect orice sunet.


19 ore de redare în total: sunet care nu se termină

Găsiți-vă tendința muzicală și respectați-o. Aceste căști vă oferă până la 3 ore de redare non-stop și încă 16 ore de la carcasa de încărcare a buzunarului.


Rămâi conectat, nu legat

Fără încurcături de fire - doar muzica dvs., unde și când aveți nevoie de ea, de pe dispozitivele iPhone și Android. De la muzică wireless la apeluri hands-free, aceste căști vă mențin în mișcare.

Control simplu și convenabil

Treceți de la lista de redare la apel sau asistent vocal fără a pierde o bătaie. Butoanele convenabile din căștile din dreapta și din stânga pentru a naviga între piese, redare, pauză, control vocal și preluarea apelurilor vă vor ține întotdeauna sub control.


Apelare stereo convenabilă fără mâini

Pentru a primi un apel în timp ce ascultați muzică, nu este necesar să o întrerupeți. Comutați înainte și înapoi cu butoanele căștilor, efectuând și primind apeluri stereo în modul Mâini libere și cu o calitate impecabilă a sunetului.

Ridicați bara pentru stil

Aceste căști sunt de dimensiuni mici, dar pot avea un impact mare datorită designului elegant cu elemente metalice și acoperire moale. Aveți întotdeauna de ales între albul standard și o gamă largă de culori moderne clasice, în funcție de stilul pe care îl preferați.



Conceput pentru a fi purtat toată ziua

Nu veți dori să scoateți aceste căști din urechi - și datorită designului confortabil și ergonomic, pur și simplu nu le veți simți. Căștile intraauriculare JBL TUNE 220TWS sunt concepute pentru cei care trebuie să-și păstreze căștile aprinse toată ziua.



Carcasă de încărcare elegantă și convenabilă

Carcasa de încărcare a modelului ЈBL TUNE220TWS are același design atent ca și căștile pe care le protejează - cu forma sa carcasa urmează o pietricică de râu, materialul său moale este plăcut la atingere, iar capacul rotunjit se deschide ușor, oferind acces la căști .