Cappuccino-ul perfect oricând vrei



Bucurați-vă de o cafea grozavă cu sistemul automat de cappuccino. Combinând abur, aer și lapte, formează întotdeauna o spumă groasă și cremoasă pentru un cappuccino delicios. Și paharul este golit după fiecare băutură. Deci, vă puteți relaxa doar cu o cană fierbinte.

Meniu lactate


Dacă sunteți în lapte bogat și cappuccino spumos, atunci vă puteți răsfăța cu bucurie barista interioară cu acest espressor De'Longhi. Există un meniu dedicat produselor lactate care oferă o selecție mai largă de băuturi, de la lapte fierbinte simplu la espresso macchiato aromat. Există, de asemenea, o opțiune suplimentară „Laptele meu”, care vă permite să ajustați cantitatea de lapte adăugată la cafea, astfel încât să puteți savura băutura după cum doriți.


Cafeaua ta la fel


Să bei cafea așa cum îți place este ușor. Cu setări simple, puteți modifica puterea băuturii și temperatura apei. Aceasta înseamnă că vă veți bucura întotdeauna de băutura dvs. exact așa cum doriți, indiferent dacă este un cocktail cu cofeină dimineața sau o cafea mai moale pentru a vă relaxa după serviciu.

Usor de curatat



Acest aparat este echipat cu o curățare automată a tubului de lapte pentru o întreținere ușoară. Doar selectați setarea corectă pe scara de reglare a spumei și toate părțile care vin în contact cu laptele vor fi clătite. Acest lucru păstrează totul proaspăt și igienic, astfel încât niciun lapte congelat nu vă va strica cafeaua.


Efectuarea curățării la fel de ușoară ca decojirea perelor


Acest aparat are piese detașabile pentru o curățare ușoară. Unitatea de preparare și tava de scurgere alunecă pur și simplu pentru a fi clătite sub robinet. Deci, nu trebuie să vă împingeți prosopul de ceai în colțuri ciudate pentru a-l menține sclipitor.

Alegeți amestecul perfect


Această mașină va gestiona oricare dintre mixurile preferate. Funcționează cu boabe întregi proaspete sau cafea măcinată. Deci, indiferent dacă este o soluție rapidă la supermarket sau dacă comandați o anumită fasole online, veți avea întotdeauna băutura perfectă.

Mai mult spațiu pentru cafea


Faceți mai multă cafea pentru prieteni din recipientul mare pentru boabe de cafea. Poate conține până la 400 de grame, ceea ce înseamnă că este întotdeauna suficient pentru vizite neașteptate. Există, de asemenea, un capac la îndemână, care menține boabele proaspete și pline de aromă. În acest fel, nu trebuie să reumpleți aparatul de fiecare dată când îl folosiți, iar băuturile dvs. vor avea întotdeauna un gust delicios.


CAFEA ESTE DE'LONGHI

VEZI TOATE MODELURILE

Scurtmetraj
cu un ambasador
- exclusiv pentru tine

O poveste despre gust, senzații excepționale și plăcere. Aceasta este o poveste Perfetto în care Brad se bucură de un moment de cafea de la DeLonghi.

Espresso

   Crema potrivita de crema de nuci

   Corp dens, rotunjit

Cheia momentului perfect de cafea

Gust și aromă de cafea proaspătă în casa ta - în orice moment al zilei sau al nopții. Rezultate perfecte într-o ceașcă - de la espresso la latte.

Băuturi din lapte

   Spumă de lapte groasă și delicată 

   Proporții ideale de cafea și lapte


CAFEA ESTE DE'LONGHI

vezi toate modelurile