Sarcina maxima de spalare: 9 kg.
Pentru familia medie sau iubitorii de numeroase cămăși.

Sarcina maxima de uscare: 7 kg.
Pentru cele mai pretențioase, familii numeroase cu copii.

Viteza de centrifugare: 1600 rpm.
Umiditatea nu are nicio sansa! Articole presate grozave.

Fabricat in Italia

FreshCare+

O nouă dimensiune a prospețimii

al 6-lea simț

Tehnologie care gândește pentru tine

Motor invertor - 10 ani garanție motor
SoftMove™

Cu grijă pentru fiecare lucru

Culori 15°

Spălarea eficientă a articolelor colorate la 15°

Program de spălare și uscare în 45 de minute

Pentru cei care prețuiesc timpul

Start intarziat

O opțiune care pune preț pe timpul tău

Sport

Pentru prospețimea perfectă a lucrurilor tale

Lână

Îngrijirea lânii și a cașmirului

Design avansat

Rafinament in fiecare detaliu

Viteza de centrifugare reglabila

Puteți personaliza ciclurile de spălare și uscare folosind setările de viteză de centrifugare.

FreshCare+ Hainele tale rămân proaspete până la 6 ore după terminarea ciclului

Tehnologia inovatoare FreshCare+ menține prospețimea, previne formarea mirosurilor neplăcute și previne uscarea hainelor în tamburul mașinii de spălat până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare. Aceasta tehnologie va deveni indispensabila in cazurile in care nu ai avut timp sau pur si simplu ai uitat sa scoti rufele imediat dupa spalare. Ciclul FreshCare+ oferă rotații periodice bidirecționale ale tamburului și abur moderat pentru a îmbunătăți circulația aerului și pentru a preveni bacteriile care provoacă mirosuri neplăcute.

al 6-lea simț Tehnologie care gândește pentru tine

Descoperiți inovații și tehnologii care vă vor impresiona cu cele mai bune rezultate de fiecare dată și vă vor ajuta să economisiți până la 50% energie, apă și timp. Pune lucrurile în tambur și selectează un program. Senzorii tehnologiei inteligente 6TH SENSE vor determina automat cantitatea de rufe încărcate și vor selecta cantitatea optimă de resurse și durata ciclului de spălare.

SoftMove™ Simțiți delicatețea îngrijirii

Mașina de spălat cu tehnologie SoftMove are grijă de fibrele și culorile hainelor tale încă de la începutul ciclului. Rotațiile speciale ale tamburului pentru fiecare program garantează o protecție perfectă atât pentru blugi, cât și pentru rochia ta delicată de mătase.

Culori 15° Păstrați saturația culorii

Funcția Colors 15 din mașina de spălat asigură spălarea eficientă a articolelor colorate într-un singur ciclu, fără amestecarea culorilor. Asigurați-vă că spălarea la 15° poate fi la fel de eficientă ca și spălarea la 40°.

Program de spălare și uscare în 45 de minute respect pentru timpul tău

Programul ideal pentru spălarea și uscarea rapidă a țesăturilor din bumbac și sintetice cu un nivel mediu de murdărie. Acest program prevede încărcare de până la 1 kg. haine pentru lipire și uscare de înaltă calitate în doar 45 de minute.

Sport Prospețimea perfectă a îmbrăcămintei sport

Acest program este conceput pentru îmbrăcămintea sport ușor murdară, cum ar fi costume, șosete sau pantaloni scurți. De asemenea, vă recomandăm să utilizați detergent lichid pentru cele mai bune rezultate.

Lână Ai grijă de lâna ta

Cu programul Lână, puteți spăla articolele de îmbrăcăminte din lână chiar dacă sunt etichetate „Doar spălare manuală”. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați detergenți speciali și nu depășiți sarcina maximă.

Design avansat Rafinament si frumusete in fiecare detaliu

Design intuitiv și ergonomic, gândit până la cel mai mic detaliu, de la mânerul încorporat până la afișajul mare și multifuncțional. Toate acestea sunt aranjate in asa fel incat vei folosi aparatul cu placere.