FRESHCARE +

Păstrați hainele proaspete până la 6 ore după terminarea ciclului. Sistemul inovator FreshCare + are grijă de hainele dvs. în interiorul uscătorului datorită controlului inteligent delicat al temperaturii și a flipării ușoare care menține hainele proaspete și previn mirosurile neplăcute. FreshCare + vă lasă cu haine cu adevărat proaspete și liniște sufletească - chiar și la câteva ore după încheierea ciclului.

Futuristic design

CAPACITATE 9 KG

Tot spațiul de care aveți nevoie: Cu o capacitate remarcabilă de tambur de 9 kg, acest uscător Whirlpool vă oferă tot ce aveți nevoie pentru rufele dvs.

Futuristic design

FOARTE LINISTITA

Acest uscător cu hidromasaj este conceput pentru a oferi rezultate perfecte, cu niveluri de zgomot foarte mici, astfel încât să vă puteți bucura de liniște și liniște.

Futuristic design

CLASA ENERGETICĂ A ++

Eficiență energetică crescută. Cu un rating de eficiență energetică A ++, acest uscător Whirlpool vă va oferi atât rezultate perfecte, cât și un consum foarte mic de energie.

Futuristic design

Design

Elemente estetice distincte, cum ar fi ilustrații ușor de utilizat, comenzi ergonomice intuitive și alte elemente de design atractive.

Futuristic design

Technologia 6th sense

Technologia 6th sense permite sensorilor să detecteze nivelul de umiditate din tambur, ajustând ulterior timpul ciclului și temperatura. Acest lucru are ca rezultat un ciclu mediu mai scurt, deoarece îmbrăcămintea se usucă doar cât este necesar, în loc să dureze prea mult timp pentru a se usca și să irosească energie suplimentară.

Futuristic design

Start Delay

Uscătorul poate fi programat pentru a-și începe ciclul într-un moment mai târziu și mai convenabil. Cronometrul de întârziere înseamnă, de asemenea, că puteți selecta perioade din zi în care tarifele de energie electrică sunt mai mici.

Futuristic design

Ecranul mare și informativ

Cu un panou informativ mare, toate informațiile dintr-o privire! Vizualizați activitatea diferitelor moduri și timpii de rulare pe ecranul mare, ușor de utilizat

Futuristic design

Wave Motion

Tehnologia Wave Motion încorporează mișcări speciale asimetrice ale tamburului pentru a asigura o distribuție uniformă a articolelor de îmbrăcăminte și rezultate de uscare perfecte

Futuristic design

Motorul invertorului

Acționarea motorului invertorului vă duce la un nou nivel de eficiență și confort. Tehnologia reduce nivelul de zgomot, astfel încât să vă puteți usca hainele chiar și noaptea!

Futuristic design