Mi Note 10 Lite

Smartphone-ul Mi Note 10 Lite a devenit o continuare mult așteptată a popularei linii Mi Note 10. Umplerea puternică este plasată sub carcasa elegantă a modelului, care oferă o funcționalitate largă a telefonului. Un smartphone cu un modul NFC pentru plăți fără contact, un port infraroșu și o mufă standard pentru căști 3.5 este potrivit pentru sarcini de lucru, pentru jocuri și pentru crearea celor mai strălucitoare fotografii și videoclipuri.

Proiecta

Ca întotdeauna, componenta vizuală nu a fost scutită. Designul elegant este dominat de forme netede, rotunjite și linii moi. Capacul din față și din spate al smartphone-ului este frumos curbat, astfel încât corpul și afișajul par să fie unul. Datorită proporțiilor convenabile de 157,8 x 74,2 x 9,67 și a unei forme plăcute simplificate, smartphone-ul este foarte plăcut de ținut în palma mâinii. Atât panourile frontale, cât și cele spate sunt protejate de zgârieturi, zgârieturi, așchii și murdărie, cu un capac de sticlă durabil.

Ecran

Imensul afișaj AMOLED de 6,47 "este încadrat de rame subțiri și minimaliste. Ecranul curbat și rezoluția de 2340x1080 fac o imagine luminoasă, realistă, care pare să depășească afișajul. HDR10 va oferi detalii excelente și reproducerea culorilor. Chiar și în cel mai întunecat scene, puteți vedea cele mai mici detalii.

Fotografii și videoclipuri de calitate profesională

Smartphone-ul va oferi fotografii și videoclipuri și mai vii, datorită tehnologiei SuperPixel 4-în-1. Obțineți fotografii clare și colorate acum, chiar și atunci când fotografiați în lumină slabă.
Senzorul ultra grandangular de 8MP oferă cele mai bune fotografii panoramice care nu pierd niciun ritm. Camera macro de 5MP
extinde posibilitățile de portret și fotografie detaliată. Camera cu 4 nuclee de 64 MP este cea mai bună soluție pentru fotografiere și video.

Eficiență și productivitate

Cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 730G de ultimă generație pentru smartphone-ul Mi Note 10 Lite, nu există o sarcină copleșitoare. Smartphone-ul funcționează excelent în modul multitasking. Chiar și cele mai exigente aplicații și jocuri vor funcționa fără probleme. Poate fi folosit pentru muncă, jocuri, realizarea de fotografii și videoclipuri, navigarea pe internet. Smartphone-ul va face față oricărei sarcini.

Baterie de mare capacitate

Xiaomi s-a asigurat că rămâi mereu conectat. Mi Note 10 Lite este echipat cu o baterie de 5260 mAh. Modelul acceptă opțiunea de încărcare rapidă de 30W. Puteți alimenta întotdeauna bateria, chiar dacă aveți foarte puțin timp.

NFC pentru plăți fără contact

Datorită NFC convenabil, puteți efectua oricând o plată fără contact. NFC de încredere vă poate înlocui abonamentul la birou sau abonamentul la sală. Cu ajutorul modulului, puteți face întotdeauna schimb de informații pe distanțe mari, fără a vă face griji cu privire la securitate.

Gaming Toolbox 2.0

Nu mai trebuie să întrerupeți jocul pentru a comuta între rețele, a dezactiva notificările, a trimite un răspuns rapid sau a prelua un apel. Datorită Gaming Toolbox 2.0, puteți efectua oricând mai multe sarcini în același timp.

Scanner de amprente convenabil

Scanerul situat în partea de jos a ecranului răspunde rapid și clar. Atingând senzorul, aveți instantaneu acces la smartphone. Scanerul își menține funcționalitatea chiar și în condiții de frig sau uscare.

Funcționalitate maximă

Datorită NFC multifuncțională, mufei standard 3.5 pentru căști, portului în infraroșu și USB de tip C, smartphone-ul dvs. nu va fi o sarcină imposibilă.