Redmi 9 NFC

Redmi 9 NFC oferă performanțe și funcționalități superioare într-un design elegant, ușor și durabil. Smartphone-ul care măsoară 77x163,3x9,1 mm se potrivește confortabil în palma mâinii tale. Designul reproiectat cu accent pe zona din jurul camerelor arată proaspăt și interesant. Datorită camerelor sale de înaltă performanță și de înaltă calitate, smartphone-ul poate fi folosit pentru a face fotografii și clipuri video, pentru a naviga pe Internet, pentru a rezolva sarcini de lucru sau de a juca.

Design proaspăt și luminos

Afișajul de 6,53 inci ocupă întregul panou frontal. Rama ultra-subțire nu constrânge imaginea, creând un efect fără rama. Crestătura centrală a picăturilor de apă pentru camera frontală nu încalcă designul minimalist al panoului frontal. Un element de design răcoritor - zona din jurul camerelor din spate este texturată și colorată. Acesta nu este singurul element nou în designul corpului de smartphone-uri din această linie. Un gradient de culoare cu accent pe centrul panoului posterior creează un efect dinamic.

Afişa

În ceea ce privește parametrii ecranului, modelul Redmi 9 NFC a depășit în mod clar smartphone-ul versiunii anterioare - Redmi 8. Noul telefon nu numai că a mărit diagonala ecranului de la 6,22 la 6,53 inci, dar a îmbunătățit și rezoluția la Full HD + (2340x1080) . De fapt, caracteristicile de afișare ale acestui model sunt aceleași cu cele ale mai scumpului smartphone Redmi Note 8 Pro.

Productivitate maximă pentru orice sarcină

Smartphone-ul a primit un procesor puternic MediaTek Helio G80, care funcționează la o frecvență maximă de 2 GHz. Datorită caracteristicilor sale tehnice ridicate, chipset-ul va asigura o multitasking lină a smartphone-ului. Plăcerea vizualizării fotografiilor și videoclipurilor, navigarea pe Internet, rezolvarea sarcinilor de joc sau de lucru va deveni și mai ușoară și mai convenabilă. Cel mai nou procesor MediaTek Helio G80 oferă Redmi 9 NFC 107% performanță în comparație cu predecesorul său din gama.

Calitate excelentă a fotografiei și unghi larg de vizualizare

Camera ultra-unghi de 8MP surprinde fotografii clare, colorate și frumoase cu un câmp vizual de 118 °. Camera principală cu un senzor de 13 megapixeli va oferi o reproducere excelentă a culorilor imaginilor. Cameră macro 5 MP - acesta este detaliul maxim pentru cele mai interesante fotografii.

Controlul gesturilor

Realizarea de selfie-uri pe cont propriu sau cu prietenii tocmai a devenit mai ușoară și mai convenabilă datorită funcției Palm Shutter. Montați-vă smartphone-ul pe un trepied, luați-vă locul în cadru și faceți gestul palmei Redmi 9 NFC pentru a face o fotografie fără a atinge ecranul.

Baterie de mare capacitate

Producătorul s-a asigurat că utilizatorii nu au situații neplăcute cu un smartphone descărcat brusc. Redmi 9 NFC a primit o baterie de 5020 mAh care acceptă opțiunea de încărcare rapidă de 18W. Vizualizați fotografii și videoclipuri, navigați pe Internet, ascultați muzică, jucați-vă și comunicați toată ziua. Iar aceasta nu este deloc o exagerare. Conform testelor, o încărcare completă a bateriei va dura 185 de ore de ascultare a muzicii, 19 ore de vizionare de filme sau videoclipuri, 31 de ore de vorbire la telefon.

Funcționalitate convenabilă

Smartphone-ul Redmi 9 NFC facilitează viața de zi cu zi cu funcționalitățile sale. Telecomanda IR vă va ajuta să controlați cu ușurință aparatele de uz casnic. Mufa standard pentru căști de 3,5 mm este o modalitate excelentă de a vă bucura întotdeauna de muzica dvs. preferată. Datorită microfonului care anulează zgomotul, interlocutorul vă va auzi fiecare cuvânt, chiar dacă vă aflați chiar în centrul orașului, lângă un flux zgomotos de mașini.