TEHNOLOGIE 360°STIRTEHNOLOGIE

Distribuția uniformă a microundelor

360°StirTechnology este o tehnologie pentru distribuția uniformă a microundelor. Microundele sunt introduse în cameră de jos prin fundul ceramic și apoi distribuite uniform în spațiu. Deoarece microundele pătrund prin fund, ele lovesc alimentele mai eficient și din unghiuri diferite, făcând inutil placa turnantă. Astfel, mâncarea este gătită mai repede și iese incredibil de gustoasă.

fund ceramic

Noua tehnologie de distributie a microundelor

Datorită tehnologiei inovatoare de distribuție a microundelor, placa turnantă nu mai este necesară. Partea inferioară a camerei de lucru este acoperită cu o placă ceramică specială, care mărește spațiul util al camerei de lucru și vă permite să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp.

Curățare simplă EasyClean

Curățare ușoară de fiecare dată

Curățarea suprafeței netede și uniforme a fundului ceramic al camerei de gătit nu necesită mult efort. Tot ce ai nevoie este o cârpă umedă.




Cuptoare cu microunde + gratar

Combinație de cuptor cu microunde și grătar

Combină avantajele gătitului cu microunde și grătarului și deschide noi posibilități culinare. Veți fi surprins cât de repede puteți găti bucăți mici de carne, pizza și multe alte feluri de mâncare și, totuși, puteți obține o crustă crocantă delicioasă.