Fiabilitate și funcționalitate excelentă

Mașina de bucătărie Kenwood KHC29.P0BK este un model fiabil și de înaltă calitate al seriei Prospero Plus, cu funcționalitate largă și putere mare. Corpul este realizat din plastic durabil, rezistent la deteriorare si uzura, iar bolul este din metal. În același timp, dispozitivul este compact, relativ ușor și durabil. Diverse moduri de viteza, accesorii, usurinta in operare si intretinere sunt avantajele incontestabile ale acestui model de electrocasnice de bucatarie. Asistentul tău indispensabil va reduce semnificativ timpul de gătire a mâncărurilor tale preferate.

Blender puternic și productiv

Mașina de bucătărie Kenwood KHC29.P0BK este indispensabilă pentru prepararea rapidă a multor feluri de mâncare și băuturi. Datorită unui motor modern puternic de 1000 W, puteți amesteca ușor și rapid ingredientele necesare, tăiați mâncarea, frământați aluatul și faceți suc proaspăt delicios. Performanța ridicată a unui motor de încredere și 5 viteze diferite vă vor ajuta să pregătiți mâncăruri delicioase într-un timp minim fără efort suplimentar. Bucurați-vă de gătit cu blenderul productiv Kenwood.

Ergonomic si usor de controlat

Aparatul de bucătărie are un design elegant de înaltă tehnologie care, combinat cu un design ușor de utilizat, face gătitul ușor. Controlul electronic intuitiv cu simboluri facilitează înțelegerea caracteristicilor funcționale ale modelului. Robotul de bucătărie vă permite să controlați pe deplin procesul. Există 5 moduri de viteză și posibilitatea de reglare pas cu pas a vitezei de rotație. Modul impuls turbo este ideal pentru viteza maximă de amestecare și batere.



Amestecare planetară

Asistentul de bucătărie multifuncțional folosește tehnologia de ultimă oră de amestecare planetară pentru a lucra eficient. Principiul de funcționare al căruia este rotirea simultană a duzei în jurul perimetrului vasului și în jurul axei acestuia. În acest fel, se obține o calitate înaltă și omogenitate a amestecării, se crește productivitatea și se reduce timpul necesar pentru lucru. Vasul principal are un volum de 4,3 litri, iar bolul blenderului are un volum de 1,5 litri. Nu va exista stropire în timpul funcționării datorită capacelor de pe boluri.

Versatilitate cu atașamente

Mașina de bucătărie Kenwood KHC29.H0BK este completată cu accesorii și atașamente suplimentare. Setul include accesorii pentru bolul principal - aceasta este o duză în formă de K, un tel și un cârlig pentru frământarea aluatului. Pentru drive există o presă de citrice, o mașină de tocat carne, un storcător, un robot de bucătărie cu accesorii pentru tocat, mărunțit, un blender pentru amestecarea și prepararea perfectă a sosurilor, băuturilor. Folosiți întreaga putere a aparatelor de bucătărie multitasking Kenwood pentru a vă pregăti mesele și băuturile preferate.