\

O claritate incredibilă a imaginii

Monitorul Samsung LU28R550UQIXCI UHD de 28 inchi cu densitatea de pixeli de 4 ori mai mare decât Full HD oferă o claritate uimitoare în fiecare detaliu de pe ecran. Fie că joci sau urmărești serialele tale preferate, te bucuri de o experiență incredibilă.

Foto 1 Samsung 28 LU28R550UQIXCI

Excelent recenzie

Panoul IPS cu tehnologie Technicolor garantează reproducerea corectă a culorilor și claritatea imaginii pe întreaga zonă a ecranului. Unghiurile de vizualizare de 178 de grade pe orizontală și verticală vă permit să vă bucurați de vizionare fără degradare a calității de oriunde în cameră.

Foto 2 Samsung 28 LU28R550UQIXCI

Mai multe nuanțe de alb și negru

Tehnologia HDR cu o gamă dinamică largă de alb și negru îmbunătățește calitatea imaginii în cele mai luminoase și mai întunecate scene. Acum puteți vedea mai multe detalii în orice parte a ecranului și puteți aprecia reproducerea exactă a culorilor și claritatea imaginii la calitate UHD.

Foto 3 Samsung 28 LU28R550UQIXCI

Confort pentru ochi

Samsung LU28R550UQIXCI de 28 inchi are grijă de vederea dumneavoastră și reduce la minimum lumina albastră dăunătoare pentru ochi, astfel încât să nu vă simțiți obosit chiar și după ore petrecute în fața unui monitor.

Foto 4 Samsung 28 LU28R550UQIXCI

imagine lină

Urmăriți filmele preferate și bucurați-vă de fiecare minut de vizionare. Cu AMD FreeSync, ecranul este neted și stabil, fără vibrații sau întreruperi audio.

Foto 5 Samsung 28 LU28R550UQIXCI

Design minimalist

Învelit în rame minime pe trei laturi, monitorul Samsung LU28R550UQIXCI de 28 inchi este ideal pentru asociere, oferind mai mult spațiu de lucru cu o linie orizontală aproape invizibilă în mijloc.

Foto 6 Samsung 28 LU28R550UQIXCI

Utilizare eficientă

Funcția PVR (două imagini una lângă alta) afișează două imagini din două surse de semnal diferite. Funcția PIP (imagine în imagine) vă permite să lucrați simultan cu mai multe aplicații în modul cu mai multe ferestre.

Foto 7 Samsung 28 LU28R550UQIXCI