Viteză incredibilă și imersiune totală

Go beyond
Netezimea și frecvența de 240 Hz.

Victoria asupra dușmanilor este asigurată chiar și în cele mai dinamice scenarii. Răspunsul ultrarapid cu rata de reîmprospătare de 240Hz elimină întârzierea și răspunde instantaneu la intrarea jucătorului. Răspunsul ecranului, urmărirea mai lină și mai precisă a mișcării cursorului vă permite să distrugeți cu încredere inamicii.

Campion de monitor curbat

Lider în categoria monitorului curbat. Samsung a fost pionier pe piața monitorului curbat prin introducerea primului monitor consumatorilor în 2015. Oferind consumatorilor o întreagă linie de monitoare curbate, Samsung conduce piața printre alți producători.

Stunning WQHD

Scufundați-vă în curbură

Curbura victoriei. Experimentați imersiunea finală în fiecare joc pe un monitor curbat 1500R. Acum veți ieși mai des învingători datorită focalizării mai clare a punctului de vizare, care crește concentrarea.

Vederea este sigură

Tehnologia de afișare curbată a Samsung este perfect adaptată la caracteristicile câmpului vizual uman. Acum, jucătorul vede întregul ecran de la margine la margine, fără a schimba direcția de vizualizare. Ochii nu obosesc nici după o sesiune lungă de jocuri.

Stunning WQHD

Tehnologie compatibilă G-Sync

Uitați de jocul agitat. Cu tehnologia compatibilă G-Sync, GPU se sincronizează dinamic cu rata de reîmprospătare, eliminând jitter-ul și lagul, menținând afișajul neted chiar și în situații de joc ultra-dinamice. Adaptarea dinamică a ratei de reîmprospătare a ecranului este o stabilitate ridicată a imaginii în cele mai intensive jocuri de resurse.

Stunning WQHD

Design unic al ecranului

Ecran fără margini. Fără ramă pe cele 3 laturi ale ecranului permite o configurație practic uniformă a două ecrane side-by-side. Standul în formă de Y, meniul ușor de utilizat și exteriorul rotunjit adaugă o notă de rafinament ambianței spațiului dvs. de joc.

Truly realistic HDR

Vezi în întuneric

Acum inamicul nu mai are unde să se ascundă. Cu un raport de contrast 3000: 1, puteți vedea cu ușurință obiecte periculoase sau dușmani chiar și pe întuneric. Gama imensă de tonuri alb-negru vă permite să vedeți cele mai mici detalii în cele mai întunecate și mai strălucitoare scene. Chiar dacă dușmanii încearcă să se ascundă în întuneric, îi poți observa înainte să te vadă.

Futuristic design

Vizibilitate excelentă din orice unghi

Acum orice loc din fața ecranului este cel mai bun. Câmpul vizual vertical și orizontal de 178 de grade oferă o vizibilitate excelentă din orice poziție față de ecran. Indiferent dacă vă așezați pe scaun, în picioare sau chiar culcați pe canapea, veți putea vedea perfect ce se întâmplă pe ecran în timp ce jucați un joc sau vizionați un film.

Truly realistic HDR

Totul este adaptat pentru gamerul exigent

Obțineți setarea perfectă pentru jocul dvs. Modul de joc optimizează gama, nivelurile de negru, contrastul, claritatea și culoarea pentru orice gen de joc. Modul de latență de intrare redusă minimizează latența semnalului între dispozitivele sursă și ecran. Punctul de vizare virtual plasează ținta atacată în centrul ecranului pentru o vizare mai precisă.

Futuristic design

Nicio oboseală a ochilor nu este cheia victoriei

Joacă pentru mai mult timp. Modul Eye Saver minimizează componenta albastră a luminiscenței ecranului, astfel încât chiar și sesiunile lungi de joc nu vor provoca oboseală a ochilor. Tehnologia Flicker Free elimină efectul enervant al pâlpâirii ecranului, astfel încât ochii jucătorilor nu obosesc și le permit jucătorilor să se joace mai mult.

Futuristic design