PANASONIC F-VXR50R COMPLEX: CURĂȚARE, UMIDIFICARE, IONIZARE

Purificatorul de aer F-VXR50R de la producătorul japonez Panasonic procesează aerul în 3 etape: inițial se realizează o filtrare completă, apoi aerul purificat este încărcat cu particule și umiditatea iese prin partea superioară a dispozitivului. Sistemul de control convenabil va ajuta la setarea ușoară și rapidă a modului optim de funcționare, iar designul îl va integra organic în interiorul apartamentului. Iar durata de viață a filtrelor - până la 10 ani, va asigura o muncă lungă și eficientă.

SISTEM DE CURĂȚARE PANASONIC F-VXR50R

Complexul climatic Panasonic F-VXR50R are ca scop eliminarea diferitelor tipuri de murdărie din aer: praf, poluanți biologici, particule de mirosuri neplăcute și altele. În plus, în activitatea complexului de filtre, funcționează și sistemul Nanoe, care distruge virușii, bacteriile, contaminanții fungici.

OPERARE UȘOARĂ ȘI CLARĂ

Sistemul de control al climatizării F-VXR50R este echipat cu un panou de control modern și informativ, în plus față de o lumină de fundal specială (dezactivată atunci când este necesar), care simplifică procesul de setare și control în general. De asemenea, un senzor de nivel de poluare retroiluminat încorporat, care informează: culoare roșie - aerul este poluat; culoare albastră - aerul este curat.

NANOE - DEZINFECȚIE INOVATOARE A AERULUI

Purificarea la nivel biologic prin microparticule de apă reactivă de 5-20 NM cu sarcină electrică. Principiul de funcționare - Radicalul OH al Nanoe neutralizează particulele de hidrogen dintr-un alergen, o moleculă de miros sau un virus. Acest lucru face ca particula să se dezintegreze și să se dezactiveze ca întreg. Complexul Nanoe nu necesită întreținere și nu are timp de funcționare, ceea ce garantează o curățare eficientă a microclimatului fără cheltuieli inutile.

FILTRE CU PANASONIC F-VXR50R

Unitatea de filtrare din umidificatorul și purificatorul F-VXR50R-K combină un filtru HEPA cu catehină, un filtru de carbon și un filtru de apă. Lucrând împreună cu sistemul NANOE™, asigură dezinfectarea, purificarea și umidificarea completă a aerului din interior. Conform rezultatelor laboratoarelor din Japonia, purificarea a ajuns până la 99%.

SISTEM ECONAVI - CONTROL AUTOMAT

Controlul inteligent ECONAVI - asigură funcționarea optimă a sistemului F-VXR50R în funcție de mediul înconjurător, de nivelul de poluare a aerului și de activitatea umană din încăpere, ajustând intensitatea de curățare și umidificare în funcție de necesități, ținând cont de datele obținute. Astfel, se economisește consumul de energie electrică, se controlează puritatea aerului interior și se previne răspândirea contaminanților.

CLIMATE SYSTEM F-VXR50R CA UMIDIFICATOR DE AER

Pe lângă curățarea aerului, complexul climatic Panasonic F-VXR50R-K îl și umidifică. Este important ca nivelul de umiditate din cameră să nu fi fost mai mic de 50-60%. Purificatorul de aer este setat la un astfel de indicator.

CIRCULAȚIE DE AER OMNIDIRECȚIONALĂ

Designul purificatorului și umidificatorului Panasonic F-VXR50R-K este conceput astfel încât aerul murdar să fie aspirat de jos, cât mai aproape de podea și de părțile laterale, iar aerul curat tratat să iasă pe partea de sus. Acest mod este cât se poate de eficient și eficace.