URMĂTOAREA REALITATE

O inovație în design și inginerie, G915 dispune de tehnologia wireless de calitate profesională LIGHTSPEED, tehnologia LIGHTSYNC RGB și noi switch-uri mecanice low-profile de înaltă performanță. Realizat meticulos din materiale premium, G915 este un design sofisticat de o frumusețe fără egal, rezistentă și performantă. Întâlnește G915 LIGHTSPEED și experimentează următoarea realitate.

Slide Image

LIGHTSPEED WIRELESS

G915 dispune de tehnologie wireless LIGHTSPEED pro-grade care atinge performanța de 1 ms. Este aceeași tehnologie wireless în care profesioniștii esports din întreaga lume au încredere în competiții. G915 este, de asemenea, complet funcțional atunci când este conectat prin USB, astfel încât să puteți încărca și juca simultan.

IMPOSIBIL DE SUBȚIRE

G915 reprezintă o realizare în inginerie și design. Creat cu meticulozitate din materiale premium, G915 este incredibil de rafinat, deosebit de subțire și construit cu un angajament necondiționat față de performanță și setul de funcționalități

MATERIALE PREMIUM

Carcasa superioară din aliaj de aluminiu 5052 se alătură unei baze cu armătură din oțel, obținând un design ușor și ultraplat, dar totuși puternică și durabilă. Această tastatură complet echipată este meticulos proiectată și concepută pentru performanțe fără compromisuri, menținând în același timp un aspect elegant.

FUNCȚIE FORMATIVĂ

Fiecare detaliu este creat cu grijă și optimizat pentru cea mai bună experiență. Roata de volum realizată din aluminiu este tensionată precis pentru o premium senzație și control. Profilul Soft-touch și butoanele media oferă feedback tactil pentru un control ușor și intuitiv.

PUTERNIC ȘI DURABIL

Suprafețele din metal șlefuit și tastele cu acoperire oleofobă sunt concepute pentru a minimiza amprentele. Baza cu armătură din oțel conferă G915 o rezistență neînduplecată pentru utilizare extrem de solicitantă.

PROIECTAT ERGONOMIC

Un design incredibil de subțire și noile switch-uri mecanice GL low-profile oferă un nivel nou de confort. Tastatura ultra-subțire, proiectată ergonomic, permite o poziție mai confortabilă și naturală.

SWITCH-URI MECANICE LOW-PROFILE

G915 — este prima noastră tastatură care dispune de noi switch-uri mecanice GL low-profile de înaltă performanță, care oferă aceeași viteză, precizie și performanță ca și switch-urile tradiționale - la jumătate din înălțime. Switch-urile noastre GL sunt testate riguros pentru a îndeplini cerințele stricte de rezistență, reactivitate și precizie. Disponibile în trei tipuri de switch-uri:

GL Clicky — click sonor și feedback tactil
GL Tactile — un feedback tactil
GL Linear — абсолютно плавное нажатие клавиши

LIGHTSYNC RGB

G915 oferă tehnologia inteligentă LIGHTSYNC RGB, care permite iluminarea complet personalizabilă pe fiecare tastă în peste ~ 16,8 milioane de culori. Creați propriile animații sau alegeți dintr-o selecție de efecte predefinite pentru cea mai captivantă experiență RGB. Creați o tematică unitară, îmbunătățiți experiența de joc și extindeți configurația de gaming prin intermediul tastaturii.

CONTROLUL IMEDIAT AL ILUMINĂRII

Schimbați cu ușurință efectele de iluminare și ajustați luminozitatea cu ajutorul butoanelor dedicate. Selectați una din cele șapte animații presetate apăsând tasta de luminozitate plus numerele de la 1 la 7. Creați până la două profile proprii de iluminare folosind software-ul G HUB și salvați profilele pe numerele 8 și 9.

PROGRAMABILITATE COMPLETĂ A SPECTRULUI

Cu software-ul G HUB, puteți crea o combinație nelimitată de efecte de lumină și culori pe întreaga tastatură. Alegeți culoarea preferată, creați un model sau proiectați propriile animații de iluminare cu ajutorul instrumentul de editare LIGHTSYNC. Sau alegeți să fie controlat de jocurile preferate, sunetul sau conținutul afișat pe ecran. Rezultatul este un iluminat ambiental uimitor care învăluie echipamentul vostru și camera în experiență.

LIGHTSYNC BATTLESTATION

Personalizați și sincronizați aspectul echipamentului vostru cu LIGHTSYNC RGB. Asociați tastatura G915 cu alte dispozitive Logitech G compatibile cu LIGHTSYNC, cum ar fi mouse-uri, căști și boxele, pentru a crea o configurație de gaming personalizată, completă și unită.

CONTROL NELIMITAT

Elegant și sofisticat G915 oferă concentrație, experiență de  performanță cu fiecare opțiune de care aveți nevoie pentru un control total - cum ar fi tastele G programabile și profilurile integrate. Transformați G915 în centrul de comandă al PC-ului vostru.

G KEYS

Programați cinci taste G dedicate cu comenzi specifice jocului sau aplicației, comenzi de sistem și macro-uri personalizate pe care le puteți crea sau descărca de la alți utilizatori. Utilizați software-ul G HUB pentru a configura și gestiona cu ușurință profiluri, comenzi și altele.

3 PROFILURI ÎNCORPORATE

Salvați până la trei profile diferite în memoria internă a tastaturii pentru un total de 15 setări G-key. Schimbați cu ușurință între modurile stocate folosind tastele M1, M2 sau M3 de pe partea de sus a tastaturii.

GAME MODE

Dezactivați orice taste care vă pot întrerupe sau vă pot încurca apăsând butonul Game Mode. În mod standard, Game Mode dezactivează tasta Windows. Utilizând Logitech G HUB puteți personaliza modul de joc pentru a dezactivarea oricărei taste de care nu aveți nevoie.

DURATA REMARCABILĂ A BATERIEI

Bucurați-vă de ore întregi de joc continuu cu o singură încărcare. Lumina indicatorului bateriei de pe tastatură și Logitech G HUB vă vor anunța când aveți 15% baterie rămasă. Se reîncarcă complet în doar trei ore. Continuați să jucați chiar și atunci când este conectată la încărcare prin micro USB.