URMATOAREA DIMENSIUNE


Tehnologii avansate de jocuri într-un design ultra-subțire sofisticat. Complet personalizabil, echipat cu LIGHTSYNC RGB și chei G dedicate. Proiectat pentru un joc de înaltă performanță cu comutatoare mecanice GL cu profil redus în variații clicky, tactile și liniare. Experimentați G815 și jucați următoarea dimensiune.

LIGHTSYNC

RGB INTELIGENT

LOW PROFILE

MECHANICAL GAMING SWITCHES

ULTRA SUBȚIRE

22 MM ÎNĂLȚIME TOTALĂ

IMPOSIBIL DE SUBȚIRE


G815 este o minune de inginerie și design cu o construcție incredibil de rafinată, imposibil de subțire, fără compromisuri privind performanța sau setul de caracteristici. Durabil, confortabil și pregătit pentru sesiuni de jocuri intense, G815 este cu adevărat următoarea generație de tastaturi mecanice pentru jocuri.

MATERIALE PREMIUM


Carcasa superioară din aliaj de aluminiu 5052 se alătură unei baze armate din oțel, obținând un design ușor, ultra-subțire, dar tastatură puternică și durabilă. Această tastatură complet dotată este proiectată meticulos și proiectată pentru performanțe fără compromisuri, menținând în același timp o estetică elegantă.

FORMATIVE FUNCTION


Fiecare detaliu este atent creat și optimizat pentru cea mai bună experiență. Roata de volum fabricată din aluminiu este tensionată precis pentru o senzație și control premium. Butoanele de control soft și touch media oferă feedback tactil pentru un control ușor și intuitiv.

PUTERNIC ȘI DURABIL


Suprafețele metalice periate și tastele acoperite cu oleofobie sunt proiectate pentru a minimiza amprentele digitale. O bază armată din oțel conferă G815 o rezistență neclintită pentru a persevera în cea mai intensă utilizare.

PROIECTAT ERGONOMIC


Un design subțire fără precedent și noi întrerupătoare mecanice cu profil redus oferă un nivel nou de confort, performanță și sofisticare proiectate ergonomic.

MECANIC AVANSAT CU PROFIL SCĂZUT


Obțineți viteza, precizia și performanța la jumătate din înălțimea comutatoarelor tradiționale. Comutatoarele mecanice GL cu profil redus sunt testate riguros pentru a îndeplini cerințele stricte de rezistență, receptivitate și precizie. Disponibil în trei tipuri de comutatoare:

GL Clicky - clic audibil și feedback tactil
GL Tactile - o lovitură ușoară pentru un feedback tactil
GL Linear - o apăsare completă a tastei

LIGHTSYNC RGB


G815 este complet personalizabil pentru fiecare tastă de ~ 16,8 milioane de culori. Creați-vă propriile animații sau alegeți dintr-o selecție de efecte presetate. Cu tehnologia LIGHTSYNC, iluminarea este condusă de jocuri, audio sau ecranul dvs. pentru a oferi cea mai captivantă experiență RGB vreodată. Unificați o temă, îmbunătățiți-vă jocul și extindeți configurarea jocului prin tastatură.

CONTROLUL ILUMINATULUI IMMEDIAT


Schimbați cu ușurință efectele de iluminare și reglați luminozitatea cu comenzile de la bord. Selectați dintre șapte animații presetate apăsând tasta soft luminozitate plus numerele 1-7. Creați până la două profiluri de iluminare proprii utilizând software-ul G HUB și salvați profilurile la numerele 8 și 9.

PROGRAMABILITATE COMPLETĂ A SPECTRULUI


Cu software-ul G Hub, puteți crea o combinație practic interminabilă de efecte de lumină și culoare pe tastatură. Alegeți culoarea preferată, creați un model sau proiectați-vă propriile animații de iluminare cu instrumentul robust de editare LIGHTSYNC. Sau alegeți efecte determinate de jocurile dvs. preferate, audio sau conținut pe ecran. Rezultatul este o iluminare uimitoare a mediului care vă scufundă echipamentul și camera dvs. în experiență.

LIGHTSYNC BATTLESTATION


Personalizați și sincronizați aspectul echipamentului dvs. cu LIGHTSYNC RGB. Familiarizați-vă G915 cu alți șoareci, căști și difuzoare compatibile Logitech G LIGHTSYNC pentru a crea o configurație de joc complet captivantă, personalizată și unificată.

CONTROL FĂRĂ SFÂRȘIT


G815 elegant și sofisticat oferă o experiență concentrată, de înaltă performanță, cu fiecare caracteristică de care aveți nevoie pentru a prelua controlul total - cum ar fi tastele G programabile și profilurile de la bord. Faceți din G815 centrul de comandă pentru computer.

G KEYS


Programați cinci taste G dedicate cu legături de taste în joc sau în aplicație, comenzi de sistem și macro-uri personalizate pe care le puteți crea sau descărca de la alți utilizatori. Utilizați software-ul G HUB pentru a configura și gestiona cu ușurință profiluri, comenzi și multe altele.

3 ONBOARD PROFILES


Salvați până la trei profiluri diferite în memoria de pe tastatură pentru un total de 15 comenzi G-key gata. Comutați cu ușurință între modurile stocate utilizând tastele soft M1, M2 sau M3 din partea de sus a tastaturii.

GAME MODE


Dezactivați orice tastă care vă va întrerupe sau distrage atenția cu butonul Mod de joc situat în centru. În mod implicit, modul Joc dezactivează cheia Windows. Utilizați Logitech G HUB pentru a personaliza modul de joc pentru a dezactiva tastele de care nu aveți nevoie.

USB PASSTHROUGH


Conectați și alimentați mai multe dispozitive cu comoditate și viteză. Un cablu USB dedicat suplimentar conectează portul USB passthrough de pe partea din spate a tastaturii pentru o putere maximă și viteză de date. Conectați-vă și încărcați dispozitivul sau conectați un mouse pentru a vă încărca adversarii fără a rata o bătaie.

DEDICATED MEDIA CONTROLS


Comenzile media de la bord sunt la îndemână. Comenzile dedicate reglează rapid volumul, redă / întrerupe și sări peste muzică sau videoclipuri și dezactivează sunetul instantaneu.

LOGITECH G HUB


Logitech G HUB oferă jucătorilor un control ușor și fără precedent asupra echipamentelor și jocurilor lor. Personalizați iluminatul, creați macrocomenzi și multe altele. Jucătorii își pot regla setările echipamentelor de joc în funcție de joc, se pot conecta la aplicații terță parte precum Discord și OBS și pot descărca și partaja profiluri de jocuri personalizate cu comunitatea Logitech G.