GATA DE JOC


Joacă cât mai eficient posibil cu mouse-ul pentru jocuri G102, disponibil într-o gamă de culori vibrante. Dă-ți viață jocurilor și spațiului de lucru cu un mouse LIGHTSYNC cu senzor de calitate pentru jocuri și design clasic cu 6 butoane.

8000

MAX DPI

LIGHTSYNC

RGB

CLASSIC

DESIGN

LIGHTSYNC
RGB COLOR WAVE


Alegeți opțiunea dvs. preferată din animații memorabile, setări de jocuri și multimedia, sau creați-vă propria dvs. - aveți la dispoziție o paletă de 16,8 milioane de nuanțe.

CONFIGURARE UȘOARĂ

Alegeți o culoare sau combinați trei, alegeți o animație presetată distractivă sau creați-vă propria. Decizia este a ta! Este ușor de sincronizat cu orice alt dispozitiv Logitech G LIGHTSYNC.

DISCRETIZARE DINAMICĂ A DISPLAY-ULUI

Setați setările de iluminare de fundal în eșantionator pentru a le menține sincronizate cu ceea ce se întâmplă pe ecran. Configurați mouse-ul pentru a răspunde la schimbările de culoare în timp ce jucați jocuri, vizionați filme și multe altele.

VISUALIZATOR DE SUNET

Bucurați-vă de vizualizări audio cu cod color, în timp ce ascultați muzică, vizionați filme sau vă scufundați într-un joc. Personalizați nivelurile și culorile pentru a vă organiza propria petrecere de dans.

GAMING-GRADE SENSOR


Bucurați-vă de mișcare de înaltă precizie și sensibilitate superioară a cursorului de la un senzor de nivel gaming. Folosind funcția de reglare a sensibilității, puteți seta nivelul dorit în intervalul de la 200 la 8000 dpi. Software-ul Logitech G HUB vă permite să creați până la 5 presetări.

TRIED AND TRUE DESIGN


Designul clasic al mouse-ului cu 6 butoane oferă confort și precizie în timp ce explorați, aruncați vrăji și strategii. Cu software-ul Logitech G HUB, puteți atribui comenzi în joc, controla sistemul de control și personaliza tastele funcționale pentru a vă face experiența de joc mult mai ușoară.

BUTOANE OPTIMIZATE


Butoanele primare stânga și dreapta dispun de un mecanism exclusiv cu arc metalic Logitech G pentru o acționare extrem de precisă și stabilă.

LOGITECH G HUB GAMING SOFTWARE


G102 is designed to work seamlessly in any system, but if you’re looking to fine-tune controls, free-to-download customization software is easy to use and set up. Logitech G HUB software is a complete customization suite that, lets you personalize lighting, sensitivity, and button commands on your G102 mouse.

ALOCARE DE BUTOANE


Utilizați toate cele 6 butoane ale mouse-ului pentru a le atribui sistem, tastatură și comenzi rapide. În plus, puteți crea macro-uri eficiente pentru a vă asigura că comenzile sunt secvențiate la fiecare apăsare a butonului atribuit.

SETAREA SENSIBILITĂȚII


Senzorul G102 are un nivel de sensibilitate de până la 8000 dpi. Setările de sensibilitate pentru mouse-ul G102 pot fi ajustate fără niciun efort. Configurați până la 5 niveluri și comutați între ele prin simpla apăsare a unui buton. Dispozitivul este ideal pentru jocuri cu suport pentru diferite moduri și niveluri care necesită opțiuni de control suplimentare, cum ar fi ajustarea lunetei lunetistului sau clicuri frecvente.

MEMORIE ÎNCORPORATĂ


Setările personalizate pentru mouse-ul G102 pot fi utilizate oriunde folosiți dispozitivul. Utilizați software-ul Logitech G HUB pentru a vă salva setările în memoria de la bord a mouse-ului, apoi utilizați-le pe alte computere. Nu este nevoie să instalați software suplimentar sau să modificați parametrii de configurare. Dispozitivul este gata de utilizare imediat după despachetare.

JOACĂ-TE CU CULOARILE


Lumea jocurilor se schimbă: Logitech G este o fuziune de tehnologie premium pentru jocuri, culori vibrante, stiluri proaspete și o ambianță uimitoare. Completați setul cu o cască și o tastatură de calitate și fiabile.