THINK IT. MASTER IT.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU MX KEYS

Vă prezentăm MX Keys – cheia pentru a vă stăpâni următorul mare proiect. Este prima tastatură MX din toate timpurile – concepută pentru reclame și concepută pentru programatori. Dacă poți să gândești, o poți stăpâni.

TASTE FLUIDE, NATURALE, PRECISE

Decenii de experiență Logitech s-au derulat în tastele Perfect Stroke – asigurându-vă că fiecare apăsare a tastei este fluidă, naturală și precisă.

Tastele cu formă sferică se potrivesc cu forma vârfurilor degetelor, iar marginile lor rotunde oferă un feedback satisfăcător - indiferent de unde apăsați cheia. Stratul mat a fost aplicat pe fiecare tastă, astfel încât degetele să alunece fără efort pe suprafață.

CONFORTĂȚI-VĂ LA STABILITATE REMARCABILĂ

Tastați cu încredere pe o tastatură creată pentru stabilitate și precizie.
Stabilitatea crescută a tastei reduce zgomotul și optimizează capacitatea de răspuns, astfel încât să simți – dar nu să auzi – fiecare apăsare a tastei. Și întregul corp al MX Keys este ținut împreună de o singură placă metalică - pentru o construcție remarcabil de solidă, care nu alunecă niciodată în jurul biroului tău.

ILUMINARE INTELIGENTE. FĂCUT MAI INTELIGENT.

Senzorii de proximitate îți detectează mâinile, luminând tastatura în momentul în care degetele tale se apropie. Tastele iluminate din spate se estompează atunci când părăsiți biroul - economisind energie pentru acele momente de inspirație.

Intensitatea luminii de fundal se adaptează automat la condițiile de iluminare sau poate fi setată manual.

CALCULATOARE MULTIPLE, O SINGURĂ MX KEYS

MX Keys urmărește MX Master 3 – sau alt mouse compatibil Flow – de la un computer la altul, ceea ce înseamnă că puteți tasta pe mai multe dispozitive într-un singur flux de lucru fluid.

Transferați fișiere, documente și imagini pe computere și sisteme de operare Mac ® și Windows ® .

REÎNCĂRCABIL PRIN USB-C

MX Keys rămâne alimentat până la 10 zile la o încărcare completă sau până la 5 luni cu iluminarea de fundal oprită.  Utilizați cablul de încărcare USB-C pentru a încărca puterea.

10 ZILE

PE O ÎNCĂRCARE COMPLETĂ

PÂNA LA

5 LUNI

CU ILUMINARE DE SPAZUL OPRIT

MULTI OS

MX Keys funcționează cu Windows, macOS ® , Linux ®, iOS ® și Android ™ sisteme de operare.

EASY-SWITCH ACTIVAT

Asociați-vă tastatura cu până la trei dispozitive și comutați între ele prin apăsarea unui buton Easy-Switch™. Utilizați o singură tastă MX pentru laptop, desktop sau tabletă.

MUNCĂM MAI MAI BUN. CHIAR ACASA.

Obțineți instrumentele de care aveți nevoie pentru a rămâne concentrat și pentru a vă executa funcțiile extrem de specializate. Este cea mai bună soluție de birou pentru cei cu performanțe înalte, cu instrumentele de performanță potrivite concepute pentru a duce munca la noi culmi.