KR1800SM

Contact grill

Plite de prajit cu trei pozitii

Pentru fiecare gust

Gătirea rapidă, încălzirea puternică și uniformă, contactul cu plăcile de jos și de sus fac ca acest aparat să fie ideal pentru pasionații de grătar. Reglarea înălțimii plăcii superioare și fixarea acesteia într-o poziție predeterminată este foarte convenabilă atunci când coaceți sandvișuri deschise și feluri de mâncare cu brânză. De asemenea, grătarul poate fi complet desfășurat ca o carte pentru a oferi o suprafață suplimentară de grătar.

Controlul temperaturii

Întotdeauna un rezultat grozav

Temperatura poate fi controlată cu precizie de termostat, care vă permite să utilizați grătarul pentru orice fel de mâncare și să obțineți rezultate excelente de fiecare dată. Temperatura plăcilor de prăjit este reglabilă în patru niveluri. Când temperatura setată este atinsă, indicatorul luminos se stinge. Plăcile se încălzesc rapid, economisind timp prețios.

Acoperire antiaderent

Gătitul fără grăsime

Învelișul special de granit previne lipirea alimentelor de placa sau grătar, ceea ce vă permite să gătiți fără a adăuga grăsime, păstrând în același timp nutrienții, aroma și culoarea alimentelor. Când placa s-a răcit, tot ce trebuie să faci este să o ștergi cu o cârpă moale.



Păstrează toate substanțele utile

Mâncarea ta va fi întotdeauna delicioasă


Fie că este vorba de carne, pește, legume sau un sandviș fierbinte delicios, această gamă de aparate va pregăti rapid mâncare sănătoasă. Timpul de gătit rapid, încălzirea puternică și uniformă, precum și contactul direct cu suprafața ceramică sau plăcile de prăjit, „sigilează” sucurile din produse, păstrând astfel toate proprietățile nutritive ale acestora.