SPECTACUL DE LUMINI INTERACTIV PENTRU O PETRECERE DISTRACTIVA

Lumina de fundal interactivă multicoloră acceptă mai multe moduri de funcționare. Animați petrecerea setând designul de iluminat adecvat pentru compozițiile muzicale! Lumina de fundal este clar vizibilă în lumina zilei, iar în întuneric arată pur și simplu uimitor!

TRANSMISIE FĂRĂ FĂRĂ A SEMNULUI PRIN BLUETOOTH

Transmisia wireless a sunetului prin Bluetooth va oferi o conexiune stabilă la gadget la o distanță de până la 10 m. Porniți rapid muzica de fundal, ascultați un podcast sau o carte audio nu mai este o problemă - doar o dată „faceți cunoștință” smartphone-ului cu sistemul de difuzoare, după care întregul proces va dura câteva secunde.

PETRECERE KARAOKE ACASA TA!

Dezlănțuiți-vă talentele ca interpret, conectând un microfon la un difuzor. Reglați volumul vocii dorit de pe panoul de control. Un ecou ușor va adăuga claritate și volum suplimentar vocii. Încântă-ți pe cei dragi cu sunetul live al melodiilor tale preferate!

RECEPTOR FM INcorporat

Nu ai la îndemână colecția ta preferată de piese? Nici o problemă! Radioul FM încorporat cu capacitatea de a selecta frecvența postului de radio pe ecranul LED vă va ajuta să vă mențineți o stare de spirit bună cu o varietate de melodii non-stop. Un cablu conectat la conectorul AUX este folosit ca antenă.

PISTE PREFERATE PE USB FLASH SAU CARD MICROSD

O selecție de melodii preferate pe carduri de memorie USB-flash sau microSD este o opțiune excelentă pentru iubitorii de muzică care și-au făcut deja alegerea. Redare stabilă a fișierelor audio fără a conecta dispozitive suplimentare!

CONEXIUNEA FĂRĂ FĂRĂ A DOUĂ DIBUZOARE LA O SINGĂ SURSA (TWS)

Conectați două difuzoare fără fir și creați o pereche stereo bazată pe tehnologia TWS și petrecerea TA va fi amintită mult timp! Sunetul stereo puternic, cu ecran lat și un spectacol interactiv de lumini vor crea imagini muzicale de neuitat!

CONECTARE CABLĂ LA SURSA DE SUNET

Pentru conectarea prin cablu a difuzorului cu dispozitivele de transmisie, în kit este furnizat un cablu audio corespunzător. Conexiunea prin cablu oferă cea mai înaltă calitate și o conexiune stabilă, menținând utilizarea deplină și eficientă a resurselor acustice ale dispozitivului.