XtraSpace: mai mult spațiu de stocare

Practic și spațios
Spațiul interior inteligent organizat oferă mai mult spațiu de depozitare, economisind astfel dificultățile de călătorii frecvente la cumpărături. Produsele pot fi așezate cu ușurință pe rafturile de sticlă, sertarele mari și rafturile ușilor. Aceasta înseamnă că veți vedea întotdeauna ce aveți în frigider și aruncați mai puțin „non-lichid”.


Control SensoTech


Control modern cu afișaj
Display mare, ușor de citit, vă permite să setați rapid temperatura. Funcțiile „Freeze” și „Vacation” sunt activate cu o singură atingere. Și dacă temperatura din interiorul dispozitivului crește din orice motiv, alarma vă va avertiza imediat despre acest lucru.

Raft pentru sticle

Depozitare convenabilă a sticlelor

Pe un raft convenabil, sticlele și cutiile de băuturi sunt întotdeauna la îndemână și nu ocupă spațiu pe rafturile din sticlă și ușă, care pot fi utilizate pentru depozitarea altor produse.

NoFrost Plus

Fără decongelare obositoare

Unul dintre cele mai bune sisteme de refrigerare de pe piață, instalat în compartimentul congelatorului, previne formarea de îngheț și gheață. Ca urmare, nu este nevoie să dezghețați congelatorul, iar spațiul poate fi utilizat mai eficient. Pachetele cu alimente nu se înghețează între ele, păstrând ordinea în congelator.

Sistem MultiFlow 360 °

Microclimat perfect pe fiecare raft
Sistemul de ventilație MultiFlow 360 ° distribuie uniform aerul din compartimentul frigiderului, asigurând o circulație optimă a aerului și cele mai bune condiții de depozitare a alimentelor.

Producător de gheață rotativ
Când ai nevoie de gheață

Cu aparatul de gheață pivotant amovibil, aveți întotdeauna suficiente cuburi de gheață la dispoziție. Întoarceți butonul și savurați băuturi răcite.

KitchenFit

În conformitate cu bucătăria

Adâncimea frigiderului se potrivește cu adâncimea blatului, așa că se potrivește perfect în bucătărie oferind în același timp mult spațiu de depozitare.

Iluminare cu LED

Locație bună și eficiență

Iluminarea LED extrem de eficientă oferă o iluminare optimă a spațiului interior. LED-urile consumă mai puțină energie și durează mult mai mult decât becurile convenționale.

Funcția FastFreeze

Înghețare rapidă

Îngheață mult? FastFreeze congelează alimentele la -24 ° C pentru a păstra mineralele și nutrienții. După aproximativ 26 de ore, funcția este dezactivată automat și temperatura compartimentului congelator revine la setarea inițială.

Recipient FreshZone

Prospețime din natură

Recipientul cu cea mai mică temperatură din frigider este ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui, legumelor și fructelor. Produsele își păstrează prospețimea, aroma și culoarea aici mult mai mult timp.

Foarte linistita

Nivel redus de zgomot

Acest frigider funcționează foarte liniștit, comparabil cu șoaptele liniștite a două persoane. Această operație silențioasă a fost realizată prin utilizarea izolației de înaltă calitate și a soluțiilor inovatoare de sisteme de răcire.