LIGHTSPEED WIRELESS


G502 este o pictogramă, în fruntea topurilor de-a lungul fiecărei generații și mouse-ul ales pentru jucătorii serioși. Acum, G502 se alătură rândurilor celor mai avansati șoareci de gaming fără fir din lume cu lansarea lui G502 LIGHTSPEED. LIGHTSPEED este ultra-rapid și fiabil, cu performanțe de încredere în competiție de profesioniștii eSports. G502 LIGHTSPEED dispune și de senzorul HERO 25K de ultimă generație și este compatibil POWERPLAY. Cu această remasterizare completă a tehnologiei avansate, G502 LIGHTSPEED păstrează în continuare aceeași formă iubită și obține o reducere a greutății cu 7 grame.

THE ICON REINVENTED

G502 LIGHTSPEED a fost conceput pentru a fi cel mai bun mouse pentru gaming G502 realizat vreodată. Acesta păstrează exact același ID și setul de caracteristici ca originalul, dar este complet reproiectat pentru a încorpora cele mai recente inovații ale noastre. Structura internă are același design de perete subțire și endoschelet avansat ca mouse-ul PRO Wireless pentru o reducere a greutății cu 7 grame. Și aceleași tehnologii wireless de vârf din industrie: LIGHTSPEED, HERO 25K și POWERPLAY.

ENDOSKELETON DESIGN


La majoritatea șoarecilor, integritatea structurală este proiectată în carcasă, ceea ce îi face grei. Dar G502 este construit diferit. Integritatea structurală este obținută printr-un endoschelet intern, ușor, care permite pereți incredibil de subțiri și ușoare de 1,2 mm.

ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR POWERPLAY


Joacă la LIGHTSPEED fără limite. Încărcați-vă în mod continuu G502 în timp ce este în repaus și vă jucați cu soluția de încărcare fără fir POWERPLAY. Nu vă mai faceți griji pentru durata de viață a bateriei. Doar rămâne încărcat.

SISTEM DE GREUTATE REGLABIL


Sunt incluse șase greutăți reglabile pentru o mare varietate de configurații de greutate și echilibru. Reglați cu precizie greutatea pentru urmărirea și direcționarea optimă.

ROTIȚĂ DE DERULARE FOARTE RAPIDĂ


Designul rafinat al roții de defilare se rotește liber pentru o defilare rapidă și fluidă și se blochează în poziție pentru defilarea standard cu crestături. Comutați între cele două moduri cu viteză și ușurință.

11 BUTOANE PROGRAMABILE


Fiecare tastă poate fi personalizată cu combinații de taste, macrocomenzi și multe altele, pentru fiecare joc și aplicație, prin intermediul software-ului Logitech G HUB. Construiește, ghemuiește, corp la corp, ult, vindecă... pune-ți mișcările de putere la îndemână.

BATERIE LIPO DE 60 DE ORE


Încărcați complet bateria LiPo pentru până la 60 de ore de joc. Încărcați rapid timp de doar 5 minute cu USB 2.0 standard sau o versiune superioară pentru până la 2,5 ore de joc. Nu este nevoie de un încărcător special de curent ridicat.

SIDE GRIPS DIN CAUCIUC


Dual-injected, rubberized side grips provide just the right amount of friction for maximum control.

HERO 25K SENSOR


Senzorul de gaming HERO 25K de nouă generație este capabil de o viteză de urmărire IPS de peste 400 pe întreaga gamă de 25.600 DPI și o eficiență energetică de până la 10 ori mai mare decât generațiile anterioare. Rezultatul este cea mai înaltă performanță și cel mai receptiv senzor de joc de până acum, care deblochează și reducerea greutății datorită dimensiunii super-eficiente a bateriei și raportului de performanță.

ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR CU POWERPLAY


Joacă la LIGHTSPEED fără limite. Încărcați-vă în mod continuu G502 în timp ce este în repaus și vă jucați cu soluția de încărcare fără fir POWERPLAY. Nu vă mai faceți griji pentru durata de viață a bateriei. Doar rămâne încărcat.

ILUMINARE RGB LIGHTSYNC


LIGHTSYNC RGB cu spectru complet, complet personalizabil, reacționează inteligent cu jocul, sunetul sau culoarea ecranului. Setați toate echipamentele Logitech G RGB să se sincronizeze împreună. Setați iluminarea pe aproximativ 16,8 milioane de culori pentru a se potrivi cu camera și instalația dvs. Creați-vă propriile animații RGB personale. Alegerea este a ta. RGB-ul tău și multe altele sunt sub controlul tău, totul prin intermediul software-ului Logitech G HUB gratuit.

IN CUTIE


Mouse pentru jocuri


Receptor fără fir LIGHTSPEED™


Adaptor extensie receptor


Cablu de încărcare/date


Cutie accesorii


4x 2g Greutăți


2x 4g Greutăți


Documentația utilizatorului