Purificator de aer Sharp KIG75EUW

Aer perfect curat tot timpul anului

Purificatorul de aer inteligent de la Sharp este lider incontestabil în domeniul său, datorită combinației inovatoare a două metode eficiente de curățare a aerului. Sistemul de filtrare multiplă reține 99,97% din substanțele care poluează aerul. Apoi, ionii Plasmacluster, care se răspândesc împreună cu aerul curățat, caută și neutralizează activ poluanții din toate colțurile casei. Datorită senzorilor, dispozitivul selectează automat parametrii de lucru optimi atât pentru curățarea aerului, cât și pentru umidificare. În prezent, 80 de milioane de clienți din întreaga lume au încredere în purificatorul de aer Sharp.

Fotografie 1 Sharp KIG75EUW

Model KC-D40EU-W Purificator de aer și umidificator cu tehnologie Plasmacluster

Fotografie 2 Sharp KIG75EUW
pictograma Sharp KIG75EUW

Sistemul cu patru filtre elimină mai mult de 99,97% din particulele dăunătoare din aer.

pictograma Sharp KIG75EUW

Alergenii sunt îndepărtați din aer în 51 de minute*. Electricitatea statică este redusă în 13 minute**. *Suprafață de 25 de metri pătrați **Suprafață de 40 de metri pătrați

pictograma Sharp KIG75EUW

Datorită celor trei senzori care monitorizează în mod constant calitatea aerului, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la setarea dispozitivului!

pictograma Sharp KIG75EUW

Recomandat pentru încăperi de până la ~ 26 de metri pătrați.

Prezentăm KC-D40EU-W

pictograma Sharp KIG75EUW

Control inteligent al calității aerului

Dispozitivul monitorizează automat calitatea aerului și își adaptează funcționarea la mediul înconjurător, datorită celor 3 senzori care măsoară nivelul de praf, temperatura și umiditatea. Senzorii sunt reglabili.

pictograma Sharp KIG75EUW

7 moduri de funcționare

Purificatorul este echipat atât cu modul automat, cât și cu modul manual - inclusiv Modul inteligent convenabil, Modul silențios de noapte și Modul de polen, care este conceput pentru neutralizarea polenului care provoacă reacții alergice.

pictograma Sharp KIG75EUW

Combinația sistemului cu patru filtre și a tehnologiei Plasmacluster

Dispozitivul este echipat cu un set de 4 filtre: filtru de pre-curățare, filtru de dezodorizare, filtru HEPA și filtru de umidificare. Aerul curățat, îmbogățit cu ioni Plasmacluster, este returnat în încăpere. Ionii neutralizează viruși, bacterii, spori de mucegai și alte substanțe nocive. În plus, aceștia elimină eficient mirosurile neplăcute. Tehnologia Plasmacluster se bazează pe un proces foarte natural.

pictograma Sharp KIG75EUW

Funcția de umidificare a aerului

Atât aerul prea umed, cât și cel prea uscat pot dăuna sănătății umane. Nivelul optim de umiditate a aerului este cuprins între 40 și 60% și depinde de temperatura mediului ambiant. Prin funcția de umidificare, dispozitivul monitorizează constant temperatura și umiditatea relativă a aerului și eliberează suficientă cantitate de vapori de apă pentru a menține în mod constant nivelul de umiditate la nivel optim.

pictograma Sharp KIG75EUW

Scăderea nivelului electricității statice și a prafului

Tehnologia unică Plasmacluster reduce eficient electricitatea statică, care cauzează aderarea prafului la suprafață și este responsabilă pentru aproximativ 80% din alergii.

pictograma Sharp KIG75EUW

Curent de aer eficient - efectul Coanda

Datorită fluxului de aer din spate, suprafața de aspirație a aerului este mai mare. Aerul circulă ordonat, ajungând în fiecare colț al camerei, peretelui și tavanului. Aerul curat nu ajunge direct în fața oamenilor care stau în apropiere.

pictograma Sharp KIG75EUW

Modul de ploaie ionică curată

Dispozitivul emite o concentrație ridicată de ioni Plasmacluster și emite un curent de aer puternic timp de 60 de minute.

pictograma Sharp KIG75EUW

Modul de somn

Datorită funcționării silențioase și posibilității de a opri iluminarea, acest dispozitiv este perfect pentru dormitor.

pictograma Sharp KIG75EUW

Mobilitate, design elegant

Datorită designului minimalist, dispozitivul se potrivește perfect în orice spațiu. Purificatorul este echipat cu roți, astfel încât să poată fi mutat rapid și ușor oriunde.

pictograma Sharp KIG75EUW

Utilizare ușoară

Pe afișaj se afișează calitatea curentă a aerului, temperatura și umiditatea. Iluminarea poate fi oprită. Pentru a facilita utilizarea dispozitivului, este echipat cu o serie de indicatori care îi amintesc utilizatorului să efectueze întreținerea dispozitivului sau să umple rezervorul de apă.

pictograma Sharp KIG75EUW

Temporizator

Setați ora dorită, la care purificatorul se va porni sau se va opri automat.

pictograma Sharp KIG75EUW

Blocare pentru copii

Puteți fi sigur că copiii dvs. nu vor putea schimba setările atunci când curiozitatea lor va fi mai mare.

Cum funcționează filtrele unui purificator de aer?

Fiecare filtru al purificatorului de aer îndeplinește o funcție specifică:

pictograma Sharp KIG75EUW

Prefiltru

Captează particule microscopice de praf și păr de animale

pictograma Sharp KIG75EUW

Filtru de carbon

Absoarbe mirosurile neplăcute precum mirosurile de la bucătărie sau fumul de țigară

pictograma Sharp KIG75EUW

Filtru HEPA

Absoarbe particulele de până la 0,3 µm, cum ar fi praful fin

Cum funcționează tehnologia Plasmacluster?

pictograma Sharp KIG75EUW

Generatorul de ioni Plasmacluster împarte moleculele de apă în ioni pozitivi și negativi și apoi eliberează ionii în atmosferă.

pictograma Sharp KIG75EUW

Când ionii pozitivi și negativi se răspândesc prin aer și sunt înconjurați de molecule de apă, se formează grupuri de ioni; aceștia sunt ioni Plasmacluster.

pictograma Sharp KIG75EUW

Ajunși pe sporii de mucegai (viruși, bacterii), ionii Plasmacluster se transformă în grupări hidroxil (OH) foarte reactive. Reacţionează cu sporii, extragând din ei un atom de hidrogen (H); după aceea, se transformă din nou în molecule de apă.

pictograma Sharp KIG75EUW

Transformându-se în molecule de apă, ionii Plasmacluster descompun peretele celular al sporilor de mucegai în substanțe simple, inofensive.

De ce sunt atât de eficiente purificatoarele de aer Sharp cu tehnologia Plasmacluster?

Purificatoarele de aer Sharp își datorează eficiența nu numai filtrelor. Altfel, ar curăța doar aerul care trece prin filtre. Sistemul Plasmacluster emite ioni pozitivi și negativi care dezvăluie și neutralizează în mod activ poluanții din aer care ajung în fiecare colț al camerei, pereți și perdele.

Foto 6 Sharp KIG75EUW