Imagine 4K Ultra HD uimitoare

Bucurați-vă de imagini 4K Ultra HD realiste cu tehnologia de iluminare din spate LED Full Array. Bucurați-vă de culori bogate, saturate, cele mai înalte detalii și claritate pe întreaga zonă a ecranului.

Fotografie 1 Sony X95J

Tehnologia Intelligent Cognitive Processor XR

Revoluționarul procesor cognitiv XR analizează conținutul și îmbunătățește automat calitatea imaginii și a sunetului pe baza vederii și auzului uman pentru a face din fiecare experiență de vizionare o experiență specială.

Claritate și realism

Procesorul cognitiv avansat XR analizează automat conținutul și optimizează sute de mii de elemente de pe ecran pentru o redare uluitoare. În combinație cu afișajul LED Full Array, obțineți un contrast natural și imagini realiste.

Foto 3 Sony X95J

Sunet surround puternic

Pentru a îmbunătăți experiența de vizionare, televizorul Sony XR-X95J are un sistem audio avansat care face ca orice sunet să înconjoare și umple spațiul cu un acompaniament audio luminos și clar.

Opțiuni noi de control

Cu Sony XR-X95J, puteți controla conținutul folosind comenzi vocale. Creați interogări vocale, căutați filme și emisiuni interesante, oferind comenzi vocale clare.

Foto 5 Sony X95J

Culori pure și suculente

Toate culorile de pe ecranul Sony XR-X95J arată vii și naturale. Suportul pentru o paletă de culori extinsă vă permite să reproduceți cu acuratețe textura și detaliile fine de pe ecran, care sunt percepute la fel de precis ca în viața reală.

Foto 6 Sony X95J
Foto 7 Sony X95J

Negru profund, alb pur

Tehnologia XR Contrast Booster îmbunătățește contrastul imaginii și oferă negrurilor mai multă profunzime și definiție, iar culorile mai deschise sunt mai clare și mai luminoase, astfel încât să puteți vedea cu ușurință toate detaliile în scenele luminoase și întunecate.

Calitate 4K fără compromisuri

Tehnologia de îmbunătățire a imaginii aduce orice conținut din orice sursă cât mai aproape de calitatea 4K prin reducerea zgomotului, restabilirea detaliilor neclare și neclare și creșterea luminozității și contrastului.

Foto 8 Sony X95J
Foto 7 Sony X95J

Mișcare clară cu XR Motion Clarity

Cu tehnologia XR Motion Clarity, puteți vedea clar toate mișcările fulgerătoare ale jucătorilor echipei preferate și vă puteți bucura de vizionarea scenelor dinamice fără a estompa imaginea.

Unghi larg de vizualizare

Urmăriți meciurile sportive în compania fanilor și bucurați-vă de vizionarea de oriunde în cameră. Chiar și la un unghi mare față de televizor, bucurați-vă de o claritate.

Foto 9 Sony X95J
Foto 12 Sony X95J

Sunet de bătaie

Tweeterele și tehnologia XR Sound Position oferă un sunet puternic și clar și o sincronizare audio-video precisă. Tehnologia XR Surround creează un sunet surround care se extinde în toate direcțiile și umple spațiul, creând un efect captivant.

Dialoguri clare

Cu Voice Zoom 2, nu trebuie să măriți volumul pentru a auzi toate dialogurile. Vocea este detectată automat de sistem, claritatea și calitatea acesteia sunt îmbunătățite pentru o percepție confortabilă chiar și la volume scăzute.

Foto 11 Sony X95J
Foto 13 Sony X95J

Conținut prezentat pe marele ecran

Transferați imagini și videoclipuri din ultima dvs. vacanță pe dispozitivul iOS sau Android pe ecranul mare al Sony XR-X95J pentru a vă împărtăși călătoria cu prietenii.