Cuptorul Hansa BOEI684097 este echipat cu un temporizator digital și vă va ajuta chiar și atunci când trebuie să fiți la timp pentru absolut orice! Se va activa și dezactiva fără participarea dvs. - trebuie doar să setați ora de încheiere și timpul total de gătit pentru felul dvs. de mâncare. Capacitatea cuptorului XXL și tăvile XXL vă permit să gătiți mai multe alimente în același timp. Sistemul special BakingPro nu va mai face griji cu privire la prăjiturile coapte în mod inegal sau la carnea prea uscată.


BakingPro System


Mâncarea perfectă nu este doar rezultatul unor bune abilități culinare, ci și cuptorul potrivit! Cu noul sistem BakingPro ™ în cuptoarele Hansa, nu trebuie să ne facem griji cu privire la prăjiturile coapte sau la carnea uscată! Datorită distribuției precise și uniforme a căldurii și temperaturii în întreaga cavitate a cuptorului, prăjiturile și plăcintele sunt întotdeauna perfecte în centru și la margini. Cuptorul este acum mai mare decât înainte și are mai multe niveluri pentru a găti mai multe alimente în același timp. Dimensiunea tăvilor de copt și prăjire a crescut, de asemenea, iar ventilatorul actualizat încălzește cuptorul mai repede: 150 ° C în doar 3 minute!


Sistem de convecție îmbunătățit



Noua formă a grătarului cu găuri suplimentare în partea de sus și de jos permite o distribuție mai volumetrică a căldurii în interiorul cavității cuptorului.


Distribuția uniformă a temperaturii

Noile elemente de încălzire acoperă întreaga parte superioară a camerei, reducând astfel diferența de putere cu elementul de încălzire inferior. Obțineți rezultate de coacere perfecte pe 3 nivele în același timp.


Volumul camerei XXL

Mai mult cuptor - mai multe niveluri de gătit! Cuptoarele au 6 până la 9 niveluri de gătit și un volum de 77 de litri, ceea ce vă permite să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp


Tăvi XXL

Trebuie să coaceți un pui mare cu legume? Sau coaceți multe prăjituri simultan, astfel încât să fie destule pentru toată lumea? Tăvile de copt foarte mari, cu un volum de 1527 cm², facilitează hrănirea chiar și a unei familii numeroase!


Domeniu larg de temperatură 50 ° C - 250 ° C

Cuptoarele Hansa oferă o gamă largă de temperaturi de la 50 ° C la 250 ° C, ceea ce vă permite să gătiți o mare varietate de feluri de mâncare


Încălzire rapidă până la 150 ° C în 3 minute

Economisiți și mai mult timp: cuptorul se încălzește până la 150 ° C în doar 3 minute! Ideal pentru cei grăbiți sau pur și simplu foarte flămânzi


Usor de curatat

Protecție împotriva contaminării geamului ușii

Știm cu toții că există părți ale cuptorului greu de curățat și spațiul dintre ușile de sticlă este unul dintre ele! Dar nu în cuptoarele Hansa. Banda de ușă superioară închisă protejează spațiul dintre geamuri de murdărie.

Protecția amprentei digitale (Antifinger PRO)

Datorită unui strat special, nu rămân amprente pe suprafața cuptorului. Îngrijirea cuptorului dvs. necesită acum și mai puțin timp!


Rețete pe ușă

Datorită rețetelor din interiorul ușii, puteți vizualiza și verifica rapid parametrii de gătit chiar pe ușa cuptorului. În funcție de tipul de fel de mâncare, recomandările vor indica consumatorului parametri precum: modul de încălzire, temperatura de gătit, nivelul necesar de setare a foii de copt / cremă și timpul de gătire pentru un anumit fel de mâncare. Tehnologia laser pentru aplicarea acestor sfaturi permite spălarea sticlei într-o mașină de spălat vase.


Închiderea ușii (SoftClose)

Funcția de închidere ușoară face mai convenabilă închiderea ușii cuptorului.


Iluminarea comutatoarelor

Moduri: gratar; element de încălzire superior și inferior + convecție; element de încălzire superior + grătar; dezghețare; element de încălzire inferior; încălzire rapidă; element de încălzire superior + element de încălzire inferior