GÂNDEȘTE. STĂPÂNEȘTE.

FĂ CUNOAȘTE MAESTRU

MX Master 3 este precizie instantanee și potențial infinit. Este cel mai avansat mouse din seria Master de până acum – conceput pentru reclame și proiectat pentru programatori. Dacă poți să gândești, o poți stăpâni.

DEFILĂ 1.000 DE RINI ÎNTR-O SECUNDĂ

Am reinventat roata. Noua defilare electromagnetică MagSpeed™ este suficient de precisă pentru a se opri pe un pixel și suficient de rapidă pentru a derula 1.000 de linii într-o secundă. Oh, și este aproape tăcut.

Oțelul prelucrat al roții îi conferă o tactilitate premium și o greutate suficientă pentru a oferi o inerție dinamică pe care o simți – dar nu auzi.

90%

MAI RAPID

87%

MAI PRECIS

ULTRA

SILENTIOS

FORMA FABRICAȚĂ ÎNTÂLNEȘTE CONTROLUL INTUITIV

Lucrați confortabil cu o silueta perfect creată pentru forma palmei. Creați, creați și faceți mai intuitiv, cu butoanele pentru gesturi și fața/spate poziționate ideal - și o nouă roată pentru degetul mare.

LUCRĂȚI MAI RAPID CU PERSONALIZĂRI SPECIFICE APLICAȚIILOR

Personalizați MX Master 3 și configurați fiecare acțiune pentru fluxul dvs. de lucru specific. MX Master 3 este complet personalizabil în aproape fiecare aplicație pe care o utilizați - și veți lucra mai rapid cu personalizări predefinite optimizate pentru aplicațiile dvs. preferate - Adobe Photoshop ® , Adobe Premiere Pro , Final Cut Pro ® , Google Chrome™, Safari ® , Zoom ® , Microsoft Teams ® , Word ® , Excel ® , PowerPoint ® și Edge.

TUTORIAL SETĂRI SPECIFICE APLICAȚIILOR

Vedeți videoclipul demonstrativ despre cum să utilizați MX Master 3 în aplicațiile dvs. de zi cu zi.

MULTE CALCULATE, UN SINGUR MX MASTER 3

Controlați fără probleme mai multe computere cu MX Master 3 compatibil cu Flow, prin simpla mutare a cursorului la marginea ecranului. MX Master 3 curge cu tine, chiar și între sistemele de operare Windows ® și macOS ® .

Transferați fără efort text, imagini și fișiere între computere - doar copiați pe unul și lipiți pe celălalt.

TRACK FASTER – ON VIRTUALLY ANY SURFACE

MX Master 3 este mai rapid și de 5 ori mai precis decât cel de bază așa că atingeți pixelul potrivit de fiecare dată. Urmărirea Logitech Darkfield ™ vă permite să urmăriți practic pe orice suprafață – chiar și pe sticlă – cu cea mai bună precizie de 4000 DPI din clasă.

5X

MAI PRECIS


4000 DPI

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ USB-C

MX Master 3 rămâne alimentat până la 70 de zile la o încărcare completă și beneficiază de trei ore de utilizare dintr-o încărcare rapidă de un minut. Utilizați cablul de încărcare USB-C inclus pentru a încărca puterea.

70 DE ZILE

LA ÎNCĂRCARE COMPLETĂ

3 ORE

DE UTILIZARE DE LA 1 MINUT ÎNCĂRCARE

MULTI OS

MX Master 3 funcționează cu Windows, macOS și Linux sisteme de operare.

EASY-SWITCH ACTIVAT

Asociați mouse-ul cu până la trei dispozitive și comutați între ele prin atingerea unui buton Easy-Switch ™ . Utilizați un MX Master 3 pentru laptop, computer de acasă și desktop de birou.

PREGĂTIT PENTRU APELURI VIDEO

Faceți întâlnirile mai ușor cu setări predefinite pentru Microsoft Teams și Zoom. Dezactivați instantaneu sunetul și Porniți/Opriți videoclipul cu cele două butoane din partea stângă a MX Master 3 .

AMBALARE RESPONSABILĂ

MX Master 3 ambalaj conține doar FSC ® hârtie -certified. În comparație cu generația anterioară a produsului, acesta utilizează cu 90% mai puțin plastic pentru ambalaje și are ca rezultat o reducere cu 14% a carbonului pe ciclul de viață.

LUCRAZĂ MAI MAI BUN. CHIAR ACASA.

Obțineți instrumentele de care aveți nevoie pentru a rămâne concentrat și pentru a vă executa funcțiile extrem de specializate. Este cea mai bună soluție de birou pentru cei cu performanțe înalte, cu instrumentele de performanță potrivite concepute pentru a duce munca la noi culmi.