K380 TASTATURĂ BLUETOOTH

Minimalist. Modern. Versatil

PROPRIU. TĂU. SPAŢIU.

Faceți orice spațiu minimalist, modern și versatil cu K380 Slim Multi-Device - o tastatură ultra-subțire, proiectată în față, perfectă pentru tastarea pe computer, smartphone, tabletă și multe altele. Este însoțitorul ideal pentru multitaskingul dvs. de zi cu zi.

SUBȚIRE ȘI FRUMOS

Culori noi, un nou tu. Dețineți spațiul cu o tastatură roz, alb sau grafit care se potrivește cu accesoriile dvs. preferate. Biroului tău? Acum este o declarație de design.

SPATIUL TAU.
ORIUNDE.

Minimalist, modern - și mobil. Tastatura subțire K380, subțire și ușoară, este echipată cu Bluetooth ®, astfel încât să puteți efectua mai multe activități acasă, în deplasare sau la cafeneaua dvs. preferată. Tastați pe laptop, telefon sau tabletă și dețineți spațiul oriunde mergeți.

TAPAȚI PE ORICE

Orice dispozitiv, orice sistem de operare. K380 Multi-Device se conectează la toate dispozitivele fără fir Bluetooth cu suport pentru tastatură externă, astfel încât să puteți lucra perfect cu Windows ® , macOS ® , iPadOS ® , Chrome OS ™, Android ™, iOS și chiar Apple TV.  

Mapează automat tastele, își amintește comenzile rapide și vă oferă un aspect familiar pentru platforma dvs. preferată.

TASTEAZĂ. SCHIMBĂ. TASTEAZĂ

Conectați până la trei dispozitive - chiar și cu sisteme de operare diferite - și comutați între ele printr-o atingere. Astfel, puteți tasta, comuta și continua să tastați.

TIPARE CONFORTABILĂ ÎN STIL DE LAPTOP

Toate tastele într-un design strâns. Amprenta extra-mică vă permite să plasați mouse-ul mai aproape pentru a atinge mai puțin brațul, mai mult confort și o postură mai bună a corpului. Tastele de foarfecă cu profil redus adoră forma vârfurilor degetelor, oferind o experiență de tastare fluidă, liniștită și familiară, precum laptopul. În plus, se potrivește în geantă.

2 ANI FĂRĂ GRIJI

2 Ani, două baterii AAA alcaline - pre-instalate. Astfel nu trebuie să vă îngrijorați și să primiți plăcere de la experiență.