AUZI MAI MULT, JOACĂ MAI MULT

Căștile pentru gaming Logitech G332 produc un sunet puternic pentru a vă introduce în joc. Experimentați fiorul unei experiențe complete de joc în care auzi totul și toată lumea te aude.

50 mm DRIVERS

PRECIZIE ȘI DETALIZARE AUDIO

MICROFORN DE 6 mm FLIP-TO-MUTE

БУДЬТЕ СЛЫШНЫ ГРОМКО И ЯСНО

МУЛЬТИПЛАТФОРМА

ОДНА ГАРНИТУРА ДЛЯ ПК, КОНСОЛИ, МОБИЛЬНОГО

50 MM DRIVERS

Driverele audio mari de 50 mm produc un sunet complet și expansiv pentru o experiență de joc mai captivantă. Jocurile tale preferate vor suna în sfârșit așa cum ar trebui să fie: uimitor.

FI AUZIT TARE ȘI CLAR

Microfonul de 6 mm vă asigură că colegii dvs. de echipă vă pot auzi. Boom-ul flip-to-mute te reduce la tăcere atunci când nu vrei să fii auzit.

UN SET CU CASCĂ, TOATE PLATFORMELE

Căștile tale funcționează cu PC-ul sau Mac-ul tău sau cu console de jocuri, inclusiv PlayStation 4™, Xbox One™, Nintendo Switch™ și dispozitive mobile prin cablu de 3,5 mm.

CONSTRUIT PENTRU CONFORT ȘI REZISTENȚĂ

Totul la aceste căști este despre confort: căștile de lux din piele ușoară și bentita sunt făcute pentru a menține presiunea de la urechi. Căștile pentru urechi se rotesc până la 90 de grade pentru confort. Reglați convenabil și rapid volumul pe orice platformă cu roata de volum montată pe urechi.

AUZI PRIMUL.
AUZI TOTUL.

Valorificați puterea inteligenței artificiale pentru a oferi experiențe sonore cu adevărat captivante, create special pentru urechile dvs. Cu Immerse, auziți locația precisă a pașilor inamicului și sunetele de reîncărcare; ai avantajul de a-ți auzi dușmanii înainte ca ei să te audă. Funcția Close Combat vă aduce direct în acțiune, când simțiți că gloanțele trec. Aduceți puterea lui Immerse căștilor dvs. Logitech G și transformați-vă urechile în arme letale.