SET WIRELESS  MK470 SLIM

Compact, elegant, subțire.


COMODITATE MAXIMĂ

Locul de muncă ideal ar trebui să fie îngrijit (nimic mai mult!), Bine echipat (doar cea mai modernă tehnologie!) Și fără zgomote străine. Kit-ul fără fir MK470 Slim face exact asta. Kitul este format dintr-o tastatură și un mouse cu un profil ultra-subțire atrăgător și un design modern, potrivit pentru utilizare chiar și în spații înguste

COMPACT. STILAT.
SUBŢIRE.

Setul MK470 a fost creat pe principiul „nimic mai mult!” Tastatura și mouse-ul au un profil subțire și un design elegant, care nu ocupă mult spațiu și nu aglomerează spațiul de lucru.

LUCRU PRODUCTIVĂ ÎNTR-UN SPATIU LIMITAT

În ciuda dimensiunilor sale compacte, tastatura are toate tastele de care aveți nevoie pentru introducerea eficientă a datelor, inclusiv un tastatură numerică și 12 taste funcționale. Mose-ul, datorită formei sale plate, se potrivește perfect într-o geantă de buzunar sau laptop. Dimensiunea redusă a dispozitivelor vă permite să stați confortabil cu ele chiar și pe marginea mesei, iar mouse-ul poate fi purtat întotdeauna cu dvs. 


TEXT RAPID ȘI FUNCȚIONARE CONFORTĂ A SOARETELOR

Tastele cu foarfecă plate și aspectul familiar asigură introducerea rapidă a textului - la fel ca pe un laptop. Mouse-ul are un design simetric și o formă elegantă, rotunjită, care se potrivește perfect atât în ​​mâinile drepte, cât și în mâinile stângi.

FUNCȚIONARE PRACTICĂ TACUTĂ

Tastatura și mouse-ul practic silențioase, cu nivelul de anulare a zgomotului confirmat oficial de 90%, vă permit să lucrați cu o eficiență deplină, fără clicuri enervante constante, nici de utilizator, nici de persoanele din jurul său.

CONEXIUNE FĂRĂ FĂRĂ ȘI STABILĂ

Receptorul USB plug-and-play oferă o conexiune wireless stabilă de 2,4 GHz cu o rază de acțiune de 10 metri. Nu vor exista fire pe masă, iar dispozitivele pot fi așezate după cum doriți.

FUNCȚIONARE LUNGĂ FĂRĂ SCHIMBARE A BATERIEI

Durata de viață a bateriei este de 18 luni pentru mouse și 36 de luni pentru tastatură, deci nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără energie în cel mai nepotrivit moment. Ambele dispozitive intră automat în modul de economisire a energiei atunci când nu sunt utilizate.