M590 MULTI-DEVICE SILENT

Funcționare silențioasă și opțiuni de control suplimentare

PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ ȘI Zgomot

M590 este precis, rapid și silențios, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate cu acesta. Acest model ergonomic este conceput pentru utilizatorii dreptaci. Cu dimensiunile sale compacte și durata mare de viață a bateriei, poate fi folosit oriunde ați merge. Cinci butoane programabile, conectivitate multi-computer și reducere de zgomot de 90% sunt tot ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de productivitatea dvs. Avantajele enumerate vă permit să vă concentrați pe sarcinile pe care le îndepliniți și să nu distrageți atenția celorlalți.

MAI MIC ZGOMOT, MAI MULTE AFACERI

Lipsa distragerilor este bună pentru munca ta. Tehnologia SilentTouch de la Logitech a redus volumul sunetelor mouse-ului cu peste 90%, menținând în același timp performanțe maxime. Drept urmare, utilizatorul simte fiecare apăsare a butonului, dar cu greu o aude.

CONFORT TOATE ZILELE

Modelul ergonomic M590 are un suport bun pentru încheietura mâinii, care vă permite să lucrați mult timp fără întrerupere. în timp ce tampoanele moi de cauciuc și o roată de derulare oferă un control excelent. Design convenabil, dimensiuni reduse și conexiune wireless - are tot ce aveți nevoie pentru a lucra confortabil oriunde - în birou, în clasă sau acasă la biroul computerului.

MAI MULTE CĂI DE CONEXIUNE

Conectați-vă la un computer, laptop sau tabletă cu Bluetooth® sau un receptor USB Unifying și funcționați după cum doriți: calitatea comunicării cu o rază de acțiune de până la 10 metri elimină întreruperile și întârzierile. Prin urmare, mouse-ul poate fi utilizat cu Windows®, macOS sistemele de operare, Chrome OS ™, personalizarea butonului Linux®5 folosind aplicația Logitech Options nu sunt disponibile pe Linux, Android ™ și iPadOS.



POSIBILITATEA DE A LUCRA CU MULTIPLE DISPOZITIVE

M590 este construit pentru munca grea. Alimentat de tehnologia Flow ™, acest mouse vă permite să comutați de la un computer la altul (PC sau Mac) și să transferați cu ușurință text, imagini și fișiere între ele. Și tehnologia Easy-Switch ™ vă permite să utilizați mouse-ul cu două dispozitive în același timp, comutând între ele prin simpla apăsare a unui buton.

NAVIGAȚIE LA NOU NIVEL

Odată cu introducerea modelului M590, navigarea și productivitatea au căpătat un sens complet nou. O roată de micro-precizie cu pas fin îmbunătățește precizia de derulare, permițându-vă să navigați rapid și precis pe pagini web voluminoase. Și datorită funcției speciale a roții de înclinare, puteți derula și pe orizontală, facilitând navigarea pe web, tabele mari și imagini.

CALITATE ȘI FIABILITATE

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate și acest model nu face excepție. Robust și fiabil, mouse-ul M590 poate rezista până la 24 de luni cu o singură baterie. Funcția de repaus automat și comutatorul de alimentare de pe carcasă vă vor ajuta să economisiți energie mult timp.