WIRELESS MOUSE LOGITECH PEBBLE M350

COMPACT. STILAT. SILENTIOS.

OBȚINEȚI CEL MAI COMOD.

Minimalism, design modern și funcționare silențioasă - aceste trei concepte vă caracterizează acum spațiul de lucru. Vă prezentăm Logitech Pebble M350, un mouse portabil conceput pentru a vă ajuta să faceți lucrurile și pentru a fi partenerul dvs. de încredere oriunde ați merge. Designul neted al mouse-ului este conceput pentru a se potrivi cu ușurință într-un buzunar sau pentru o geantă și pentru a fi cât mai confortabil în palma mâinii tale. Butoanele și mecanismele rotiței de derulare sunt complet silențioase, astfel încât să puteți lucra eficient fără a deranja pe ceilalți.

BUTOANE SILENȚIOASE ȘI SFILURI

Lucrați oriunde, ca o cafenea sau o bibliotecă, fără a-i distrage pe ceilalți. Senzația tactilă de apăsare rămâne neschimbată, dar volumul clicurilor este redus cu 90%. Chiar și roata largă de șoarece cauciucată funcționează în tăcere.

DOUĂ MODURI DE CONEXIUNE

Conectați-vă la un computer, laptop sau tabletă prin Bluetooth® sau un receptor USB miniatural stocat sub capacul magnetic al mouse-ului și funcționați după cum doriți: calitatea comunicării cu o rază de acțiune de până la 10 m elimină întreruperile și întârzierile.
Sistemele de operare acceptate sunt Windows®, macOS, Chrome OS ™ și iPadOS.

FORMĂ COMODĂ, PROIECTARE GÂNDITĂ

Mouse-ul Logitech Pebble M350 este extrem de compact și se potrivește formei palmei. Forma specială a dispozitivului - contururi moi, margini rotunjite - contribuie la faptul că este foarte convenabil să folosiți mouse-ul, iar oboseala nu se simte nici după mult timp.

ALEGEREA CULORII DUPĂ TINE

Logitech Pebble M350 este disponibil în crem, grafit, verde eucalipt, gri albastru și roz deschis. Alege-l pe cel care funcționează cel mai bine pentru tine.

ADEVĂRATUL DUMNEAVOASTRĂ SATELIT

Fie că este vorba de măsuța ta de cafea preferată sau de cuvertura de pat, viteza și precizia de urmărire a Logitech Pebble M350 sunt impecabile.

MAI MULTĂ ACȚIUNE FĂRĂ ÎNCĂRCARE

Cu o durată de viață a bateriei de 18 luni, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dispozitivul dvs. pe punctul de a rămâne fără energie. Când nu este utilizat, mouse-ul Logitech Pebble M350 intră automat într-un mod de somn de economisire a energiei.