M330 SILENT PLUS

Tehnologie SilentTouch: confort excepțional și precizie ridicată

MAI MIC ZGOMOT, MAI MULTE AFACERI

Lipsa distragerilor este bună pentru munca ta. Tehnologia SilentTouch de la Logitech a redus volumul sunetelor mouse-ului cu peste 90%, menținând în același timp performanțe maxime. Drept urmare, utilizatorul simte fiecare apăsare a butonului, dar cu greu o aude.

FULL COMFORT

Noul mouse M330 aduce mai mult de 25 de ani de experiență și inovație de la Logitech la proiectarea dispozitivelor ergonomice. Forma precisă, asimetrică a acestui dispozitiv vă permite să vă relaxați mâna dreaptă, în timp ce învelișul moale din cauciuc cu un model texturat îmbunătățește senzația tactilă. Cu un astfel de mouse poți lucra sau studia mult timp fără să te simți obosit.

CONTROL PRECIS, NAVIGAȚIE UȘOARĂ

Urmăriți și derulați cu o precizie delicată. M330 este echipat cu o roată cauciucată, care este plăcută la atingere, ceea ce facilitează foarte mult derularea linie cu linie. Cu tehnologia de urmărire de precizie dezvoltată de Logitech, mouse-ul oferă un control superior al cursorului pe aproape orice suprafață.

CALITATE ȘI FIABILITATE

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate, iar acest model nu face excepție.
Robust și fiabil, M330 poate dura până la 24 de luni cu o singură baterie. Comutatorul de alimentare de pe carcasă și funcția de repaus automat vă vor ajuta să economisiți energie mult timp.


TEHNOLOGIA WIRELESS PLUG AND PLAY

M330 poate fi conectat în câteva secunde. Acest model funcționează perfect cu majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows®, macOS și Linux®. În plus, poate fi utilizat cu un Chromebook ™, care este certificat Works With Chromebook. Începeți imediat prin simpla conectare a receptorului la un port USB de pe computer sau laptop. Receptorul oferă o conexiune wireless stabilă și fiabilă, fără întreruperi de până la 10 metri.