MINIMALIST. MODERN. MULTI-DEVICE.

Dețineți spațiul cu tastatura K580 Slim Multi-Device

PROPRIU. TĂU. SPAŢIU

Faceți orice spațiu modern și multi-dispozitiv cu K580 Slim Multi-Device - o tastatură ultra-subțire și cu design avansat, perfectă pentru tastarea ideilor dvs. pe computer și trecerea la scrierea unui text pe smartphone.

Însoțitorul ideal pentru multitaskingul dvs. de zi cu zi.

CARACTERISTICI CHEIE


DESIGN SLIM, MODERN

Obțineți o configurație de birou curată și modernă și faceți o declarație vizuală grație profilului ultra-subțire și designului minimalist al dispozitivului multi-dispozitiv K580 Slim.

MAXIMIZAȚI-VĂ SPATIUL.

Designul compact vă ajută să profitați la maximum de spațiul dvs. de lucru. Cu un tampon numeric și toate tastele de care aveți nevoie pentru o productivitate excelentă, există o extensie a brațului mai redusă, astfel încât să puteți lucra confortabil mai mult timp. 15 taste FN pentru acces facil și comenzi rapide media.

LUCRAȚI FĂRĂ ÎNTRERUPERI CU EASY-SWITCH ™

O tastatură de computer care funcționează și cu smartphone-ul și tableta dvs. Butoanele Easy Switch vă permit să comutați tastarea între două dispozitive cu aceeași tastatură. Începeți să tastați un raport pe computerul dvs., apoi treceți la tastați un mesaj pe telefon - care poate fi plasat în suportul telefonului încorporat pentru multitasking mai bun.

CONECTAȚIVĂ CUM DORIȚI

Alegeți pentru a se conecta prin Bluetooth ® tehnologia fără fir și / sau receptorul USB 2.4 GHz stocate în ușa bateriei. Pentru o conexiune wireless puternică și sigură cu o rază de acțiune de 10m și un birou fără cablu.

TIPĂRIRE SILENȚIOASĂ, FLUIDĂ, COMODĂ

Tastele cu profil redus oferă tastare fluidă în stil de laptop și experiență de lucru ultra-silențioasă pentru dvs. și pentru cei din jur.

TERMEN DE VIAȚĂ LUNGĂ A BATERIEI

Bucurați-vă de o autonomie de până la 24 de luni datorită unei funcții de somn automat care începe când nu tastați pentru o experiență fără griji.

TIPARE FAMILIARĂ CU ORICE OS

Folosiți-l pentru a tasta pe mai multe dispozitive - desktopuri, laptopuri, tablete și smartphone-uri. Aspectul este compatibil cu comenzile Windows ® , MacOS și smartphone.