ULTIMA TEHNOLOGIE A SUNETULUI

Auzi inamicii care se furișează, indicii cu abilități speciale și tot ce te înconjoară. Cufundați-vă pe deplin în Gamescape și ascultați întregul coloane sonore epice. Cea mai avansată tehnologie audio și materiale de rezistență se combină pentru a oferi un sunet cinematografic expansiv. Drivere audio Pro-G™ actualizate la 50 mm și DTS Headphone:X 2.0 surround1Sunetul surround DTS Headphone:X 2.0 este disponibil numai pentru sistemul de operare Windows și necesită software-ul de jocuri Logitech G HUB creați experiența sonoră supremă.

PRO-G ™ 50 мм

DRIVERE CU DISTORSIUNI REDUSE

CĂȘTI DTS:X 2.0

SUNET SURROUND DE NOUĂ GENERAȚIE

LIGHTSYNC ™ RGB

BAZAT PE JOC, PERSONALIZABIL, ~16,8 MILIOANE DE CULORI

DRIVERE PRO-G 50 MM: DEZVOLTAREA UNEI NOI TEHNOLOGII AUDIO

JOACĂ AVANSAT

Driverele Pro-G de 50 mm îmbunătățite sunt construite cu o plasă hibridă țesătă care deblochează detalii sonore, profunzime și claritate mai mari la orice volum. Acum, cu diametrul crescut, Pro-G are performanțe mai bune ca niciodată. Sunetele de joasă frecvență, cum ar fi exploziile în plină expansiune și coloanele sonore bogate, sunt și mai pline și mai cinematografice. Frecvențele înalte — voci, pași, focuri trase — sunt incredibil de curate și recreate cu precizie.

SURROUND BEYOND 7.1

Experimentați incredibilul DTS ® Headphone:X 2.0 care funcționează cu o precizie mai mare decât sunetul surround standard pe 7.1 canale. Conștientizarea spațială precisă și precisă în joc vă permite să detectați clar poziția și distanța într-un peisaj sonor 3D complet. A auzi clar mediul înconjurător poate fi diferența dintre victorie și înfrângere.

COMPLET PERSONALIZABIL

Cu software-ul de jocuri Logitech G HUB, puteți personaliza iluminarea LIGHTSYNC RGB, puteți programa tastele G cu macrocomenzi și comenzi din joc și puteți personaliza preferințele audio cu profiluri unice pentru fiecare joc și aplicație.

LIGHTSYNC RGB

Selectați dintre animațiile RGB preîncărcate sau alegeți dintre aproximativ 16,8 milioane de culori și creați-vă propriile efecte personalizate cu software-ul G HUB. G HUB deblochează și efecte RGB care reacționează la acțiunile din joc, la sunetul sau la culoarea ecranului. De asemenea, puteți alege să sincronizați G635 cu dispozitivele Logitech G RGB pentru o experiență unificată și captivantă a echipamentelor.

TASTE G PROGRAMABILE

Atribuiți comenzi personalizate folosind G HUB pe cele trei taste G programabile pentru o experiență de joc și media fără întreruperi. Setați comenzi personalizate pentru a parcurge profilurile audio, treceți la melodia următoare, activați comunicarea apăsați și vorbiți, declanșați macrocomenzi și combinații de comenzi instant în joc și multe altele.

PERSONALIZAȚI PROFILURILE DE SUNET

Utilizați G HUB pentru a vă personaliza setările EQ și DTS Headphone:X 2.0. Optimizați profilurile de sunet pentru fiecare dintre jocurile, aplicațiile muzicale, playerele de film și multe altele. Controlează volumul microfonului, tonul lateral și setările de eliminare a zgomotului.

FI AUZIT TARE
ȘI CLAR

6 mm Mic+ este un microfon cu boom flip-to-mute, îmbunătățit pentru comunicații uimitor de clare și precise. Boom-ul are un LED indicator, astfel încât să știți când microfonul este dezactivat. Atunci când nu este folosit, microfonul cu boom se ridică în setul cu cască, dezactivând microfonul și făcându-l aproape invizibil.

CONSTRUIT PENTRU CONFORT
ȘI REZISTENȚĂ

Veți fi extrem de confortabil, chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de joc, cu căptușeală sport din plasă în căști și bentiță. G635 este echipat cu tampoane circumaurale de diametru mare care se potrivesc complet în jurul urechilor și nu exercită presiune directă asupra țesuturilor moi. Căștile pentru urechi sunt detașabile și se pot spăla manual.

AUZI PRIMUL.
AUZI TOTUL.

Valorificați puterea inteligenței artificiale pentru a oferi experiențe sonore cu adevărat captivante, create special pentru urechile dvs. Cu Immerse, auziți locația precisă a pașilor inamicului și sunetele de reîncărcare; ai avantajul de a-ți auzi dușmanii înainte ca ei să te audă. Funcția Close Combat vă aduce direct în acțiune, când simțiți că gloanțele trec. Aduceți puterea lui Immerse căștilor dvs. Logitech G și transformați-vă urechile în arme letale.