USB

PASSTHROUGH

BACKLIT

PRECISION LIGHTING

ROMER-G TACTILE

MECHANICAL SWITCHES

CARACTERISTICI 


JOC. PUR. PUTERNIC.


G413 a fost conceput, proiectat și proiectat pentru a oferi performanțe avansate cu setul de caracteristici potrivit. Șasiul subțire, bladelike, este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu ușor, de înaltă rezistență 5052. Dedesubt, se află gestionarea cablului mouse-ului și a setului cu cască, plus picioare cu înălțime reglabilă, cu stabilizatoare de cauciuc, astfel încât să puteți găsi unghiul care vi se potrivește perfect.

ROMER-G TACTILE


Comutatorul mecanic Romer-G ™ Tactile are o acționare scurtă la 1,5 mm - cu 25% mai rapidă decât întrerupătoarele mecanice standard ale competiției. Un amestec perfect de viteză, precizie și performanță silențioasă, Romer-G Tactile oferă încredere în momentul de acționare cu o lovitură distinctă.

PRECISION KEY LIGHTING


Romer-G este, de asemenea, proiectat special pentru o iluminare precisă și curată prin intermediul cheii. Deci, tastele sunt întotdeauna vizibile și nu distrag atenția, mai ales în timpul sesiunilor de jocuri de noapte târzii (cele mai bune). Așa se face că G413 Carbon în iluminare de fundal roșie elementară și G413 Silver în alb iconic realizează aspectul lor premium, concentrat.

ALIAJ DE ALUMINIU DE CALITATE AERONAUTICĂ


Carcasa superioară din aliaj de aluminiu-magneziu 5052 periat servește drept coloană vertebrală a tastaturii. Rezultatul este un design elegant, echilibrat, cu un set complet de caracteristici. Cu accent pe finisare și performanță de înaltă calitate, G413 este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate.

USB PASSTHROUGH


Cablul USB dedicat suplimentar conectează portul USB passthrough la propria intrare pentru o putere de 100% și viteza datelor. Utilizați portul de pe G413 la fel ca orice alt port USB.

CONTROL MEDIA LA VÂRFUL DEGETELOR


Rămâneți în joc în timp ce vă controlați sunetul. Tastele FN de pe G413 dispun de controale media dedicate, astfel încât să puteți reda, întrerupe și dezactiva instantaneu. Treceți la următoarea melodie cu o simplă apăsare de buton sau deschideți-o pe cea curentă. Utilizați funcția de comutare FN în Logitech G HUB și configurați tastele pentru a efectua comenzi media în mod implicit.

GAMING KEYCAPS


12 taste cheie cu fațete vin cu G413, astfel încât să puteți actualiza tastele critice de joc pentru a se potrivi jocului preferat sau personajului preferat. Schimbați-le rapid și ușor cu dispozitivul de extragere a cheilor inclus.

FUNCȚII AVANSATE PENTRU JOCURI


Declanșați modul de joc pentru a dezactiva tastele care ar putea să vă împiedice, cum ar fi tasta Windows. Rularea cu 26 de taste vă permite să apăsați simultan mai multe taste plus taste de modificare (Control, Alt, Shift) în orice ordine și să obțineți ceea ce ați intenționat. În plus, anti-ghosting-ul optimizat pentru performanță vă oferă un control fiabil atunci când sunt date mai multe comenzi de joc simultan.

MACROS-URI PROGRAMABILE


Utilizați G HUB pentru a programa funcții personalizate și comenzi macro de pe butoanele F1-F12. Petreceți mai puțin timp introducând atacul curent și mai mult timp planificându-l pe următorul. Cu G413, veți putea executa comenzi complexe sau puteți dezlănțui o serie de acțiuni sau vrăji cronometrate prin apăsarea unui buton.