Mai puțin zgomot, mai puțină anxietate

Nivel redus de zgomot

Gata cu o mașină de spălat vase zgomotoasă. Datorită materialului special al camerei din oțel inoxidabil, se generează mult mai puțin zgomot. Absoarbe vibrațiile și este extrem de silențios la doar 48 dB, ceea ce este mai silentios decât o conversație normală.

Economisiți timp cu o oră întreagă de spălare

Spălătorie auto rapidă

Programul de spălare rapidă vă permite să obțineți o curățenie perfectă în doar 1 oră, economisind timp. Acest program este potrivit pentru vasele care nu au murdărie puternică, iar în doar o oră vasele vor fi curate și uscate.

Ajută la asigurarea unei protecție fiabilă împotriva scurgerilor

Protecție împotriva scurgerilor

Fii ferit de scurgeri neașteptate cu Aqua stop. Dacă se detectează o problemă, alimentarea cu apă și electricitate este întreruptă, evitându-se astfel un scurtcircuit și deteriorarea casei din cauza scurgerilor.

Reglare flexibilă pe înălțime

Autotune

Datorită funcției de reglare a înălțimii tăvii, puteți pune vase de diferite dimensiuni în funcție de nevoile dvs. actuale, precum vase, tigăi, oale și farfurii mari.

Protejarea bacteriilor cu clătire igienă

Igienă

Clatirea igienica ajuta la indepartarea bacteriilor datorita temperaturii crescute de pana la 70˚C. Această caracteristică oferă curățare profundă și igienizare, astfel încât să puteți folosi vasele de gătit în siguranță, fără bacterii.