Sigla 1 Samsung NZ64H37070K/WT

Plita cu inductie Samsung NZ64H37070K/WT

Control ultra precis

Plita cu inducție Samsung NZ64H37070K/WT va face totul pentru a vă face preparatul perfect. Are un control tactil intuitiv, datorită căruia puteți selecta funcția dorită, puteți seta temperatura și puteți efectua multe alte acțiuni cu o atingere ușoară a degetului. Un regulator de putere larg vă va permite să reglați temperatura fiecărei zone de lucru cât mai precis posibil.

Fotografie 1 Samsung NZ64H37070K/WT
Foto 2 Samsung NZ64H37070K/WT

Protecția Copilului

Plita este echipată cu o funcție specială de blocare a controlului, care elimină complet posibilitatea pornirii accidentale sau a modificării setărilor. Doar un singur clic și panoul de control este complet blocat. Acest lucru va evita nu numai rănile accidentale, ci și întreruperea procesului de gătit.

Oprire automată

Dezvoltatorii au echipat Samsung NZ64H37070K/WT cu o funcție de auto-off încorporată, astfel încât nu vei lăsa niciodată modelul în stare de funcționare, chiar dacă te lași purtat de o conversație sau de un film. Funcția este declanșată dacă nu a existat nicio operațiune pe panoul de comandă pentru o perioadă lungă de timp.

Foto 3 Samsung NZ64H37070K/WT
Foto 4 Samsung NZ64H37070K/WT

Practicitate și estetică

Plita are un design laconic care va completa perfect orice interior de bucatarie. Acoperirea ceramică din sticlă de înaltă calitate este foarte rezistentă la deteriorări mecanice și ușor de curățat. Este imposibil să ignorăm dimensiunile destul de compacte, datorită cărora plita poate fi amplasată convenabil în orice colț al bucătăriei.

Recunoașterea felurilor de mâncare

Samsung este echipat cu un detector automat care determină instantaneu dacă dimensiunea vaselor de gătit este adecvată zonei de lucru. Dacă tigaia ocupă mai puțin de 60% din suprafața de lucru, pe afișaj va apărea o notificare cu recomandarea de a selecta o altă dimensiune a tigaii. Acest lucru vă va permite să selectați cu ușurință dimensiunea potrivită, ceea ce va face procesul de gătit mai eficient.

Foto 5 Samsung NZ64H37070K/WT
Foto 6 Samsung NZ64H37070K/WT

Arzatoare moderne

Modelul a primit 4 arzatoare de diferite dimensiuni si capacitati diferite. Acest lucru va permite nu numai să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp, ci și să optimizați cât mai mult posibil fluxul de lucru. Datorita puterii mari a arzatoarelor, vasele incalzesc rapid vasele, consumand in acelasi timp un minim de energie electrica.