Samsung RT62K7110SL/UA

Tehnologia Twin Cooling Plus menține umiditatea din cameră la un nivel optim de 70%, în timp ce la frigiderele convenționale nivelul de umiditate nu depășește 30%. Ca rezultat, toate alimentele din frigider rămân proaspete mai mult timp.

Fotografie 1 Samsung RT62K7110SL

Tehnologia Twin Cooling Plus

Tehnologia unică Twin Cooling Plus oferă un flux separat de aer rece pentru fiecare compartiment, prevenind amestecarea mirosurilor între compartimentele frigider și congelator. Acest lucru vă permite să păstrați aroma originală a produselor proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

Foto 2 Samsung R62K7110SL

Mai mult spațiu cu SpaceMax

Tehnologia unică SpaceMax vă permite să creșteți volumul util al camerelor prin utilizarea unei izolații super-eficiente. Pereții frigiderului au devenit mai subțiri, s-a eliberat mai mult spațiu de depozitare, în timp ce dimensiunile Samsung RT62K7110SL/UA nu au crescut.

Foto 3 Samsung R62K7110SL

Transformare unică

Două camere complet independente pot fi folosite după cum doriți și în funcție de nevoile dvs. actuale de stocare. Setați parametrii de funcționare corespunzători, iar compartimentul superior se transformă ușor din congelator în frigider sau invers.

Foto 4 Samsung R62K7110SL

Răcire și congelare rapidă

Power Cool pentru secțiunea frigider și Power Freeze pentru secțiunea congelator asigură o scădere rapidă a temperaturii și accelerează răcirea și congelarea alimentelor.

Foto 5 Samsung R62K7110SL

Fiabilitatea invertorului digital Samsung

Compresorul digital cu invertor se adaptează rapid la unul dintre cele șapte niveluri de putere și menține un microclimat stabil în camere, asigurând un consum minim de energie și niveluri scăzute de zgomot.

Foto 6 Samsung R62K7110SL

Tava Deli pentru depozitare delicatese

Tava Delicate detașabilă păstrează alimentele delicate și ingredientele proaspete pentru o perioadă lungă de timp și gata pentru servire imediată.

Foto 7 Samsung RT62K7110SL

atmosfera proaspata

Datorită funcției „Protecție antibacteriană”, în compartimentul frigider se menține un microclimat plăcut, fără mirosuri străine. Trecând prin filtrul de carbon, aerul este sterilizat și curățat de mirosuri neplăcute, plasa antibacteriană neutralizează bacteriile.

Foto 8 Samsung RT62K7110SL

Iluminare luminoasă și confortabilă

Luminile LED superioare și laterale luminează puternic fiecare colț al camerei, făcând ușor găsirea rapidă a preparatului sau a produsului potrivit. Iluminatul cu LED este mult mai economic decât lămpile incandescente convenționale, nu încălzește aerul și nu afectează funcționarea sistemului de răcire.

Foto 9 Samsung RT62K7110SL