Mi Smart LED Bulb Essential

Lumină inteligentă

Becul modern Mi Smart va aduce iluminatul din casa ta la un nivel complet nou. Acesta se remarcă prin fluxul de lumină reglabil, de la 80 la 950 de lumeni, eficiență ridicată și control confortabil prin intermediul telefonului. Nu poate fi trecută cu vederea nici posibilitatea de a configura interacțiunea becului cu alte dispozitive, ceea ce face experiența de utilizare și mai confortabilă.

Фото 1 Mi Smart LED Bulb Essential

Gamă largă de culori

Dezvoltatorii au dotat becul cu o funcție specială RGB, care vă va permite să selectați nuanța potrivită din 16 milioane de opțiuni posibile, printr-o simplă mișcare a mâinii. Această funcție vă va permite să creați o atmosferă interioară unică în fiecare cameră a casei dvs. De asemenea, puteți utiliza modul flux, prin care culorile se vor schimba treptat cu o anumită viteză.

Фото 2 Mi Smart LED Bulb Essential
Фото 3 Mi Smart LED Bulb Essential

Fiabilitate și durabilitate

Principalul avantaj al becului Mi Smart LED Essential constă în răcirea eficientă și în LED-urile de înaltă calitate, cu o durată lungă de viață. Astfel, în timp ce funcționează timp de 3 ore pe zi, vă veți putea bucura de o iluminare plăcută timp de peste 20 de ani. Acum nu mai trebuie să vă petreceți timpul și banii în mod constant pentru înlocuirea becurilor.

Control convenabil

În timpul instalării, becul se conectează automat la rețeaua Wi-Fi, permițându-vă să-l controlați prin intermediul smartphone-ului dvs. O aplicație specială, Mi Home, vă oferă posibilitatea de a configura funcții, de a stabili un program de lucru și de a efectua multe alte setări. În plus, becul este compatibil cu programe precum Amazon Alexa și Google Assistant.

Фото 4 Mi Smart LED Bulb Essential

Creați-vă propria atmosferă

Mi Smart LED Bulb Essential depășește semnificativ modelele anterioare în ceea ce privește luminozitatea și are o reglare convenabilă a temperaturii de culoare de la 1700K la 6500K. Aceasta vă oferă posibilitatea de a ajusta atmosfera camerei de la o iluminare plăcută și caldă pentru petreceri acasă, până la o lumină albă strălucitoare pentru muncă sau studiu.

Фото 5 Mi Smart LED Bulb Essential Фото 6 Mi Smart LED Bulb Essential Фото 7 Mi Smart LED Bulb Essential

Calități de exploatare înalte

Mi Smart LED Bulb Essential poate fi ușor instalat în orice sursă de lumină din casă. Motivul este faptul că becul este proiectat pentru a se potrivi într-un suport standard E27. În același timp, consumul de energie al becului este de doar 9 wați, ceea ce vă permite nu numai să economisiți în fiecare zi, ci și să reduceți încărcătura pe instalația electrică a casei.

Фото 8 Mi Smart LED Bulb Essential