Accesoriul pentru blender Kenwood KAH 359 GL va fi un plus excelent pentru mașina dvs. preferată de bucătărie. Datorită acestuia, puteți măcina literalmente diverse produse până la o consistență omogenă ca un piure în doar câteva momente. Acum gătiți supă de piure, tocați nuci și brânzeturi, preparați cocteiluri delicioase și hrănitoare cu vitamine din lapte și fructe, pregătiți mâncare sănătoasă și naturală pentru bebeluși, biciuirea muselor, cremele va fi mai ușor ca niciodată.



Unul dintre avantajele incontestabile ale acestui model este sticla termorezistentă. Puteți pune ingrediente calde sau reci acolo fără nici o teamă, acest pahar, spre deosebire de plasticul fragil, rezistă perfect schimbărilor de temperatură, fără formarea de daune și fisuri. Puteți cumpăra un accesoriu de blender la un preț accesibil și uitați de achiziționarea unui blender separat, economisind spațiul de lucru în bucătărie.



Volumul utilizabil al acestui model pentru ingredientele fierbinți este de 1,2 l, dar pentru ingredientele reci puțin mai mult - 1,6 l. Datorită lamelor ascuțite create din oțel inoxidabil, precum și unei spatule speciale, ingredientele vor fi tocate și amestecate cât mai repede, eficient și eficient posibil. După ce ați terminat lucrul cu el, lamele pot fi ușor detașate și curățate.



Kenwood KAH359GL se potrivește perfect cu orice mașină de bucătărie Major și Chef. Pentru a începe să lucrați cu duza, aceasta trebuie conectată la dispozitivul de acționare de mare viteză al mașinii, care se află în partea superioară a corpului său. Extindeți funcționalitatea ajutorului dvs. de bucătărie cu acest accesoriu versatil.