Caso WineComfort 24

Dispozitiv de control al vinului de înaltă calitate cu tehnologie de compresor.

Zone de temperatură

Frigider pentru vin cu compresor cu două zone CASO WineComfort 24, conceput pentru păstrarea vinului în intervalul de temperatură de la 5 la 20°C. Zona superioară este destinată depozitării vinurilor albe și spumante, cea inferioară - pentru cele roz și roșii. Zonele functioneaza autonom, fiecare echipata cu propriul circuit de racire si panou de comanda. Compresorul este suspendat pe amortizoare din cauciuc, ceea ce reduce vibrațiile care sunt dăunătoare vinului.

O atenție uimitoare

Răcitorul de vinuri CASO WineComfort 24 este echipat cu o singură cameră, nu face zgomot în funcționare și este ideal pentru camere de hotel sau apartamente mici. Circulația aerului în interior se datorează chiar și ventilatorului de viteză mică. Există un filtru UV special pe ușa de sticlă a aparatului, care protejează vinul de lumina directă a soarelui. Corpul din oțel este rezistent la zgârieturi. Întreținerea echipamentului se realizează cu ajutorul detergenților neagresivi. 

Rafturi adaptive

Șase rafturi detașabile din lemn sunt concepute pentru depozitarea corespunzătoare a vinului: sticlele sunt așezate orizontal (capacitate - 24 de sticle). Controlul se realizează folosind două panouri tactile din interiorul frigiderului. Reglarea indicatoarelor de temperatură în trepte de 1°C se face prin apăsarea „∧” și „∨”. Iluminarea interioară poate fi controlată folosind butonul „Lumină”. Iluminarea frumoasă a siluetelor sticlelor în albastru este asigurată de panourile LED. LED-urile incorporate nu se incalzesc, iar microclimatul intern ramane cat mai favorabil pentru depozitarea sticlelor.